İbb Navigasyon programı çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu denemek lazım
cumartesi günü zeytinburnu belediyesinde işim vardı yandexi açtım belediyenin yerini bir türlü bulamadı ben de türk usulu millete sora sora buldum:)

Cep telefonuma kurdum , 200 mb yer kapladı. Tüm Türkiye'yi kapsıyor.
Nöbetci eczaneleri gösteriyormuş. Sırf bu özelikle bile yüklemye değer. Telefonda bulunsun.

Son düzenleme:
Ben çıktığı gibi kullandım. Maltepe-İdealtepe'den Maslak'a rota verdim. Önce beni E5'den götürüp Göztepe köprüsüne yaklaştığımızda rota değiştirerek Libadiye caddesine soktu. Emaar Square'in önünden geçerken tekrar rota değiştirdi ve Küçük Çamlıca yolundan gitmeye başladım, Boğaziçi Köprüsü yoluna paralel. Sonra Kısıklı'ya döndürdü, herahalde tünel açık diye düşünürken Libadiye kavşağına geldiğimizde Ümraniye yönüne gitmemi söylüyordu :) Zaten trafik tünelden kavşağa kadar vurmuştu. Yapacak bir şey yok diyip vurdum Şile otoyolundan, Ümraniye sapağından TEM'e çıkıp 2. köprü üzerinden Maslak'a giriş yaptım.

Araba dizel olduğu için ekstra 20-25km sıkıntı değil, acelem de yoktu zaten. :) Ama bunu bilip kullanın istedim.

Cep telefonuma kurdum , 200 mb yer kapladı. Tüm Türkiye'yi kapsıyor.
Nöbetci eczaneleri gösteriyormuş. Sırf bu özelikle bile yüklemye değer. Telefonda bulunsun.
İyi ama bunu daha yaygın kullanılan Yandex de yapıyor. Üstelik arama kısmına nöbetçi eczane yazman yeterli. 200 MB'tan az boyutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...