babayimben Enes Panpa 842 47 Marka Mercedes 27 Ara 2020 #22 Benim favorilerin fiyatları düşmüyor da, artmıyor da artık, tek değişen bu Tepkiler: Mt.Akina ve dthhasan
Berkin Reis Yönetici Admin 4,122 27 Marka Honda 27 Ara 2020 #23 Mt.Akina' Alıntı: Sonunda bi konu açacağım millet birbirine girecek diye korkuyorum . Aracınızı satsanız şu an kaça satarsınız? Let the fight begin Genişletmek için tıkla ... Aman sakın. Yeni yıla sakin girelim. Tepkiler: Mt.Akina
Mt.Akina' Alıntı: Sonunda bi konu açacağım millet birbirine girecek diye korkuyorum . Aracınızı satsanız şu an kaça satarsınız? Let the fight begin Genişletmek için tıkla ... Aman sakın. Yeni yıla sakin girelim.
barankaratas Baran Profesör 443 26 Marka Ford 28 Ara 2020 #26 Mt.Akina' Alıntı: Sonunda bi konu açacağım millet birbirine girecek diye korkuyorum . Aracınızı satsanız şu an kaça satarsınız? Let the fight begin Genişletmek için tıkla ... 2-3 ay önce aracımı 34bin liraya aldım bugün 34bin liraya satmaya razıyım ancak diğer araçlarda aynı oranda düşsün yeterki Tepkiler: Mt.Akina
Mt.Akina' Alıntı: Sonunda bi konu açacağım millet birbirine girecek diye korkuyorum . Aracınızı satsanız şu an kaça satarsınız? Let the fight begin Genişletmek için tıkla ... 2-3 ay önce aracımı 34bin liraya aldım bugün 34bin liraya satmaya razıyım ancak diğer araçlarda aynı oranda düşsün yeterki