Abi biz araba bakarken bir anda kapora alınmıştır yazdığı için vazgeçmiştikKaporası alınmıştır

Abi biz araba bakarken bir anda kapora alınmıştır yazdığı için vazgeçmiştikKaporası alınmıştır
Aynen aynen ben de hep öyle ilan başlığı görünce vazgeçiyorumAbi biz araba bakarken bir anda kapora alınmıştır yazdığı için vazgeçmiştik![]()
Benim için sorun yok kankaArkadaşlar izniniz olursa burdaki mesajlardan seçtiklerimi onedioda içerik oluşturmak istiyorum sizin için bir sakıncası var mıdır ? izninizi alayım
Bi svglme srym .sArkadaşlar izniniz olursa burdaki mesajlardan seçtiklerimi onedioda içerik oluşturmak istiyorum sizin için bir sakıncası var mıdır ? izninizi alayım
Benim mesaj için ücreti peşin alırım 5.000 TL cikArkadaşlar izniniz olursa burdaki mesajlardan seçtiklerimi onedioda içerik oluşturmak istiyorum sizin için bir sakıncası var mıdır ? izninizi alayım
Abi 5.000 tl mi pazarlık payı var mı xd : DBenim mesaj için ücreti peşin alırım 5.000 TL cik![]()
Sana izin mizin yok kardeş hakkımızı yedirtmeyizArkadaşlar izniniz olursa burdaki mesajlardan seçtiklerimi onedioda içerik oluşturmak istiyorum sizin için bir sakıncası var mıdır ? izninizi alayım
attım fava ekleyeceğim zaten ss olarak alacağım kullanıcı mesajlarınıhayret bunları niye kimse yazmamış
ruhsatlı tabanca
sıkmasını bilene mermi
okumasını bilene kitap
İçeriğe görsel olarak şunu da ekleyebilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 7229
ss alacağım için kullanıcı vs. görülmesini istemeyen kullanıcılar olabilir diye düşündüm ondan bir sorayım dedimSana izin mizin yok kardeş hakkımızı yedirtmeyiz..... Al hacım istediğin gibi kullan sorman bile hata
.
Birşeyler düşünürüz senin için yabancı degilsinAbi 5.000 tl mi pazarlık payı var mı xd : D
İnstagram'da 500+ takipçisi olan büyün dünya beni biliyor havasında..Yazan oldu mu bilmiyorum ama en sevdiğim bu arabayı bilen bilir anlatmaya gerek yok lafına bayılıyorum![]()