Çok geçmiş olsun hocam inşallah en kısa sürede sıkıntınızı giderirsinizGüzel dilekleriniz için teşekkür ederiz
Vallahi bir nazar değdi araca. Geçen gün okuldan çıkarken otoparktan geri geri çıkan bir arkadaş aracı görmeyip ön tampona sürttü. Tutanak tutuldu, Pazartesi günü gerekli işlemler yapılacak. İşin kötü tarafı, esnemeden dolayı tampon tırnakları kırıldı. Bakalım, eksper ne karar verecek. Muhtemelen tampon tırnakları tamir görecek ve yeniden boyanacak.
Hocam saç janta Berlingo'dan çıkma jant göbeği çok doğru bir işlem olmuş. Sanayide hurdalıktan toplama araç gibi gösteren çıplak jantlı tekerlekler birden "ben bu arabanın kışlık lastik-jant takımıyım" demeye başlamış. Elinize sağlık.
O jantlar o arabaya okadar çok yakışmışki, Buram buram yakıt ekonomisi kokuyor. Eski jantlarını 1,4 hdi aracınıza ne yalan söylüyeyim pek yakıştıramıyordum Vtr jantı gitmiyor bence 1,4lere.
Vtr jantinin distan guzel ama icten guzelmi.
Onemli olan ic guzelligi. Motora aksa verdigi yuk. Direksiyona suspansiyona yarattigi stress. Hatta frene bile yarattigi kuvvet . Kim bilir....
Hocam naptın o kadar 19" jant değil bu. Farklı motorunda kullanılan jantlar bildiğim kadarıyla. Birşey olmaz.Vtr jantinin distan guzel ama icten guzelmi.
Onemli olan ic guzelligi. Motora aksa verdigi yuk. Direksiyona suspansiyona yarattigi stress. Hatta frene bile yarattigi kuvvet . Kim bilir....
Oyleyse dogrudur hocam. Ben stok kafali bir insanim. Stok arabalari cok severim. Oyuzden birazda pek hosuma gitmiyordu vtrler.
Dostum çok harcama yapıyorsunuz
Çoğu şeyi kendiniz yapıyorsunuz zaten.Sanayide minnak işlere efsane fiyat istiyorlar.Aslında çok değil. Yaptığımız, bakım gerektiren harcamalar dışında hep maliyetine oluyor. Aşırıya kaçan bir maliyet yok.
Kaldı ki sağda solda duyuyoruz hep, ne arabalara ne paralar harcanıyor. Bu iş biraz uğraş biraz tutku işi. Nasıl derler halk dilinde. İçkimiz yok, kumarımız yok, arabamızla da mı uğraşmayalım? Ben çok keyifli vakit geçiriyorum şahsen
Aslında çok değil. Yaptığımız, bakım gerektiren harcamalar dışında hep maliyetine oluyor. Aşırıya kaçan bir maliyet yok.
Kaldı ki sağda solda duyuyoruz hep, ne arabalara ne paralar harcanıyor. Bu iş biraz uğraş biraz tutku işi. Nasıl derler halk dilinde. İçkimiz yok, kumarımız yok, arabamızla da mı uğraşmayalım? Ben çok keyifli vakit geçiriyorum şahsen
Bende çok ufak miktarlara aracımı bayağı bi hızlandırdım , mekanik işler bana daha çok zevk veriyor şuna dikkat ettim her 1.7ci arabasını sattıktan sonra c2 alıyor ilerde bende alırsam yardımlarınızı beklerim
Çoğu şeyi kendiniz yapıyorsunuz zaten.Sanayide minnak işlere efsane fiyat istiyorlar.
Enteresandır ama, benim de çevremde çok var. 1.7ler konfor ve güvenlik namına hiçbirşey vermiyor. C2ler daha yavaşlar, ama daha keyifli ve güvenli sürüşleri var.Corsalardaki kronik problemler sıkıntı yaratıyor olabilir tabii. Bu araç ta sorunsuz ya da mükemmel değil ama ben çok seviyorum aracımı.
Ankara'daki çoğu C2 kullanıcısı beni tanır, İstanbul'da da hatırı sayılır bilenimiz var çok şükür o tayfadan.Mutlaka sizi de bekleriz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi