Bu arkadaşı iyi takip edin. Maşallahı var. Tebrikler. Bizlere de fikir vermiyor değil..
çok pis gaza geldim bizde mi girişsek böyle düzeltmelere acaba yav ?1.7den vazgeçmek zor ya o torku kolay kolay bırakamaz insan
Gerçekten arabaya çok ilgi göstermişsiniz. Bıkmadan usanmadan devam etmişsiniz ve edeceksiniz de öyle görünüyor. Hasta tabiri vardır ya sizin için o kullanılabilir sanırım. Çok başarılı işler yapmışsınız ve bize de helal olsun demek düşüyor. Hayranlıkla okudum bütün harcadığınız emekleri. Allah kaza bela vermesin, maşallah. Takipteyim
çok pis gaza geldim bizde mi girişsek böyle düzeltmelere acaba yav ?
ilk sorum o zaman farın yapım hikayesi varmı acaba ya benim corsaya yapsammı diye düşündüm suanÇok teşekkür ederim. Aracı aldığımızda görmekten rahatsız olduğumuz her şeyi yavaş yavaş mümkün olan en uygun bütçeyle düzeltmeye çalıştık. Bugüne kadar yalnızca tek süprizle karşılaştık o da bize acı bir tecrübe oldu ; bahsettiğim gibi aracın konfor beyni arızalandı ve tamir edildi. Bu süreçte kapı kilitleri de tamir edildi. Bu sebeple kilitçi arkadaşın kapı döşemelerini takarken klipslerini kırıp değiştirmemesi gibi ilginç bir huyu olduğu için,arabanın her yeri trim sesinden çıldırtıyor. Okul vs. vakit bulamadığım için katlanmak durumundayım,onları da düzelttiğim zaman gerçekten keyif alacağım
Girişin,ne duruyorsunuz ? Merak ettiğiniz en ufak soru olursa mutlaka yardımcı olmak isterim.
ilk sorum o zaman farın yapım hikayesi varmı acaba ya benim corsaya yapsammı diye düşündüm suan
ilk sorum o zaman farın yapım hikayesi varmı acaba ya benim corsaya yapsammı diye düşündüm suan
süpersiniz ikizler ya resmen d.ı.y ansiklopedisi olmuş burada ben zenonu pek sevmiyorum mercekli halojenler daha hoşuma gidiyor nedense yaparsam büyük ihtimal halojen olarak kullanıcam birde bende uzun kısa farklı ampullerde h4 gibi değil. tüm linkleri ekledim sağolun
süpersiniz ikizler ya resmen d.ı.y ansiklopedisi olmuş burada ben zenonu pek sevmiyorum mercekli halojenler daha hoşuma gidiyor nedense yaparsam büyük ihtimal halojen olarak kullanıcam birde bende uzun kısa farklı ampullerde h4 gibi değil. tüm linkleri ekledim sağolun
Ya ben cosmo far almak istiyorum esasında ya çok hoş geliyor gözümeBen led xenon taktım knki bugün , baya güzel 2si 100 lira bi 100 liram daha olsaydı , kısalara h3 takıp yani kısa uzun bir arada olandan , uzunlarada bağlicaktım , selektör verdiğimde hepsi yanıcaktı çok güzel olucaktı ama okadar param yoktu bende sadece uzunları yaptım bizim corsa clerde far karartma çok güzel oluyo sinyal kısmınıda boyarsan turuncaya çok güzel oluyo
Ya ben cosmo far almak istiyorum esasında ya çok hoş geliyor gözüme
Ekli dosyayı görüntüle 2064
Arkadaki cosmo
çok tatlı durmuyormu ama
Bence önce tamponu beyaz yapın Cosmo far da güzel ama bihalojen mercekleri var yani bixenon değil. Aydınlatma performansı babında pek işe yaramayacaktır. Fiyatı ne bilmiyorum Cosmo farların, ama o fiyata benim merceklerden bence takılır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.otopark.com/forum/threads/opel-corsa-1-7-dtİ.137/Bence önce tamponu beyaz yapın Cosmo far da güzel ama bihalojen mercekleri var yani bixenon değil. Aydınlatma performansı babında pek işe yaramayacaktır. Fiyatı ne bilmiyorum Cosmo farların, ama o fiyata benim merceklerden bence takılır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şanzıman takozu ve kulağı benim 1.7dede patlak verdi , arabada soft yazılım var şuan 130hp civarı debriyajda arada cortluyo tutamıyo aynı dertlerden muzdaribiz