Ailemizin ilk aracı kestane rengi metalik bir r12 tx di. İlk heyecan, ilk arabamız oldu, sanırım o dönem 7-8 yaşlarındayım, çıkıp çıkıp balkondan bakıyorum, fırsat buldukça aracın içindeyim, sağını solunu kurcalardım (çok da kurcalanacak bir şey yoktu esasında

). Sonra peş peşe 4 Şahin sahibi olduk sırasıyla 90-92-94 ve en son 98 şahin S. 94 Şahine port polish yapılmış, motoru kurcalanmış bir araçtı, o zaman göre çok ciğerliydi, diğer şahinlere nal toplatırdı. Babam onu çok severdi, Üst kapağı ostimde nikelaj yaptırmıştık (sanırım elektroliz kaplama-hayal meyal hatırlıyorum işlemi), arabanın arkasında gidişine ve duyulan sevgiden mütevellit fighting falcon yazdırmıştı

F16 tabi

. Sonra o aracı o kadar çok isteyen oldu ki, en son dayıma sattık o da sanırım 6-7 sene bindi o araca. En son Şahin bahsettiğim 98 S idi. Tempra motorlu dediğiniz gibi, merkezi kilit ve hidrolik direksiyon. Görenler oha hidrolik direksiyon var diyor (arka camına da tofaş bu reklam yazısını yapıştırmıştı-tek elle çevrilen direksiyon stickırı

. Şahin bu update ilk kez 98 yılında gelmiş, Tofaş Fiat Ağaçlı bayiden Ankara İskitlerden aldık o aracı, o dönemde paliolar yeni gelmiş, onu önerdiler babam bu arabayı beğenmedim demişti

yine bildiğimizden alalım dedi. Uzunca bir süre 2001 krizi sonrası araçsız kaldık, sonra
https://otopark.com/forum/threads/i...ilk-sahip-oldugunuz-otomobil-hatiralar.16437/ bahsi geçen torosu aldık ve ben ara sıra boş yollarda stabilize yollarda şahinle araba sürmeye başladığım dönemde ehliyet öncesi hazırlıklar ve ehliyeti ilk aldığım dönem torosa geçtik. Sonra ilk göz nurum Flash S, 2 adet aft motorlu polo classic1998-1999, 2 adet fiesta tdci (2004-2008) sahibi olduk. O dönemde ben evlendim, uzunca bir süre evlilik borcu ev borcu ödedim araçsızlık ne demekmiş anladım. Sonra çocuklarım kısmetiyle geldi bir araç sahibi olduk, Corolla 1.4 d4d. Sonra sırasıyla; Elantra (2018), Focus 2,5 1.6 atmo (2011), EraCan 1.6 AT, Polo Classic (1998), İ20 1.4 mpi, en son da sportage ile devam ediyoruz. Araçsız kalmak büyük dert, her ne kadar büyük şehirde ve ülkemiz şartlarında taşımak inanılmaz zor olsa da, araç büyük özgürlük kazandırıyor. Üstüne araba merakınız varsa güzel bir kafa boşaltma-uğraşı sebebi oluyor. Günün sonunda arabacılar için araba bir tutku

.