Kardeş senin araba airbag açmış xs ahdhd türk andaval bir alıcı olarak yorumum xd kolay gelsin sana umarım halledebilirsin
Onun için uygun yazılım da lazım.@Ozgur Gunes bu tür cihazlar işinize yarayabilir
http://urun.gittigidiyor.com/otomob...-cihazi-ariza-okuma-silme-bluetooth-274198705
Siz resmen ameliyat etmişsiniz
Tabi canımSiz resmen ameliyat etmişsinizBence airbagi halledince birkaç gün arabayı bu halde bi kullanın. Ciddiyim
tek koltukla
![]()
Arabanın marka-modeli nedir? Bazı araçlarda arıza kodlarını silmek için cihaza gerek yok. Bizim eski Nissan Micra'da gaz pedalından kaynaklı bir anlık arıza ışığı yanardı ve öyle kalırdı. Kontak anahtarı+gaz pedalı kombinasyonlarıyla arıza kodunu öğrenebiliyor veya silebiliyordum. Belki sizin araçta da vardır böyle bir şey araştırmak lazım.2 gündür kafa dağıtmak için arabayı soymaya başladım, ilk arka koltukları-stepneyi falan komple söktüm, bugün radyoyu-torpidoyu falan söktüm, ardından bagajdaki çamurluk üstündeki trimleri falan söktüm, arabada ciddi kilo kaybı oldu. Lakin bir işgüzarlık yaptım, o baya kötü oldu. Torpido kısmını soyarken yolcu airbag on/off soketinide söktüm, sonra arka koltuklarda kemer sensörü vardı onlarıda söktüm, sonra ne olsun, şimdi kadranda airbag uyarı lambası yanıyor. Soketleri geri takmama rağmen sönmedi, bu konu hakkında çözüm önerisi olan var mı?
Kardeş sen daha da dağıtacaksan toplamaya zahmet etme bence, parça parça sanayide sat. Zarar etmezsin@berkertekin sadece kapının oradaki yolcu koltuğu on/off switchini söktüm, çalışıyor mu diye denemek için off'a getirdiğimde konsoldaki passenger off ışığı yanıyor, açtığımda sönüyor, soketlerde bir şey olmadığına eminim.
@zenesturhan erhan abiye gittim bugün, yoktu da OBD ile siliniyormuş, akşam eve gidince sileceğim
@yehanohaa kanka hallederiiiiz
@Iskender kardeşim vardı zaten bende de kaybetmişim, teşekkür ederim.
@berkertekin torque ile silmeye çalışacağım, hayırlısı
@HamzaFurkan zaten 1.5 yıl toplamayı düşünmüyorum, daha soyacağım, bu başlangıç
@Yasin Aygun tatile bir gireyim, daha motora gireceğim
@cgkya kia ceed, pek bir şey bulamadım o konu benimde aklıma geldi.
HAHAAHAHAHAHAHA :dKardeş sen daha da dağıtacaksan toplamaya zahmet etme bence, parça parça sanayide sat. Zarar etmezsin![]()
Sokmak pek maaliyeti değil valla kurban pazarında 5 liraya tartıyorlardı sanayide de 10 liradır taş çatlasın.kantara sokmak lazım bakalım kaç kilo hafiflemiş
Arabayı degilde çıkardığımız parçaları evlerdeki tartıda ölçsek?Sokmak pek maaliyeti değil valla kurban pazarında 5 liraya tartıyorlardı sanayide de 10 liradır taş çatlasın.
Bak bu daha mantıklı.Arabayı degilde çıkardığımız parçaları evlerdeki tartıda ölçsek?
iyi monte edilirse sorun olmazTrim sesleri is coming
@kerpetenemir trim yokki ses olsun)) sökersen hepsini fotolayıp videoladım, sıkıntı olmaz takarken
Ayrıca geri takarken yalıtım yapacağım arabaya, premiumlardan bile daha sessiz olacak
@kerpetenemir kanka sen başına büyük bela aldın ya 1.7 dti ileben bugüne kadar bi kere turbo cortlattım, o da bence büyük oranda kullanıcı hatası, onun dışında sıfır sıkıntı, haftaya gene yazılım yaptırıcam
Beyler OBD2 de işe yaramadı @stan abimizin önerisiyle yarın yakındaki bosch car service e gidip sildireceğim, belki bu aralar hiç sildirmem, şu arabayı iyice soyayım, sonra da sildirebilirim
Ha bu arada sıradaki projeler yazılım, egr iptali(çok pahalı olursa temizler kullanırım), emme ve gaz temizliği, ön sis farı iptali yapıp oradan frenleri soğutmak için bi hortum sistemi düşünüyorum, ferodo ön-disk balata, antifreeze değişimi şimdiki planlarım, sonra pistte hedefim 2.50 nin altına inmek hayırlısıyla Mayıs ayında))
sen kimin gazına geliyorsun ?