Benim video cekmem icin piste ihtiyacim yok gecen kaza yaptim arabanin on taraf dagildi neyseki geldi arac 17K hasar kaydi cikardilarQnq sen de girsene piste bi vidyo çek

Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Benim video cekmem icin piste ihtiyacim yok gecen kaza yaptim arabanin on taraf dagildi neyseki geldi arac 17K hasar kaydi cikardilarQnq sen de girsene piste bi vidyo çek
S7'nin kamerası bazen cozutuyor ve çok dar açılı.Osmo ortam sesini kotu aliyor. Kisik geliyor. Ama mobile ustune takicaksin 4 k destekli samsung edge s7 veya iphone 7 bak ozaman keyfine. Mobile 1:30 saat şarj suresi var.
Ooo geçmiş olsun knk 17k rekor sendeBenim video cekmem icin piste ihtiyacim yok gecen kaza yaptim arabanin on taraf dagildi neyseki geldi arac 17K hasar kaydi cikardilar![]()
http://i.hizliresim.com/dPL94r.jpgOoo geçmiş olsun knk 17k rekor sende
Abi klavyede de sıkıntı var heralde.![]()
Yayvan youtuber ağzıyla, ''İvet arkadaşlaaar bugün bir porş yanıyooo, biz de onu videoya çekiyoooz, ay çok kötüüüü'' dese düşün bir de neler yapar insan...Kasap et derdinde koyun can adamın arabası yanıyo siz telefondan niye vidro çekmedi diyosunuz benim arabam yansa birisi video çekse net söverim
Durumdan istifade bir vlog beklerdim. Ceple cekilsede olurdu. Cep telefonu ile cekilen basit montajli videolar okadar hit aliyorki. Mesela ekin kollama bunu yapiyor.
ufak bir kaza da olsa adam yanan arabadan çıkmış senin sorduğun şeye bak. Ayıp bence.