İstanbul'da Mitsubishi Ustası tavsiyesi olan ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunuSdrive

Profesör
72
Marka
BMW
Herkese selam , tercihen asya yakasında tanıdığınız düzgün bir mitsubishi ustası var mı ?

FSM Otomotivin methini duymuştum .
dbc871533467cc9982aa935abcf8e499.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kartal ilknur oto. 2 kere gitme fırsatım oldu işlerinde gayet iyilerdi. Çevremde de çoğu kişi ya oraya ya da fsm'ye götürüyor.

Bostanci oto sanayide dolu var diyebilirim yani genel japon otolarini anlayan yer bakimindan soylemistim.kendi mazda servisime gelen mitsu cok oluyor

Colt'la ilgili bir sorunsa ve Fatih çözemiyorsa diğer ustalar hiç çözemeyebilir. Coltu diğer ustalar anlamıyor. Anlamadığı gibi daha da beter ediyor. Sorunun ne tam olarak?

Oksijen sensörlerinde sıkıntı var.Fatih ustadan fiyat aldım fakat yetkili servis ile aynı.Tane 750 gibi bir fiyat.Bosch marka sensörler 250 civarı.Bosch'un servisine götürmeyi düşünüyorum.Onun dışında zaten Fatih usta'dan şaşmam ama sensör fiyatı butceyi çok aştı.Bunlara ek olarak elektronik sorunlar var (yol bilgisayarı çalışmıyor iç aydınlatmalar çalışmıyor)

Oksijen sensörlerinde sıkıntı var.Fatih ustadan fiyat aldım fakat yetkili servis ile aynı.Tane 750 gibi bir fiyat.Bosch marka sensörler 250 civarı.Bosch'un servisine götürmeyi düşünüyorum.Onun dışında zaten Fatih usta'dan şaşmam ama sensör fiyatı butceyi çok aştı.Bunlara ek olarak elektronik sorunlar var (yol bilgisayarı çalışmıyor iç aydınlatmalar çalışmıyor)
elektronik bir sorun varsa yardımcı olabilirim

İç aydınlatma büyük ihtimal ampülü veya sigortası patlak olduğu için yanmıyor.

Yolbilgisayarını bizim jdm forumunda bi arkadaşla düşünüp edip çözüm yolunu bulduk.

Ekranı söküp arkasında çapraz duran entegrenin bacaklarını yalıtan silikon gibi şeyin temizlenmesi, gerekirse lehimlerin yenilenmesi ve kart üzerindeki bütün kondasatörlerin dengi ile değiştirilmesi gerekiyor. güneş altında kaldığı ve kaloriferin tam üstünde olduğu için zaman içinde özelliklerini kaybediyorlar.

Oksijen sensörü için bosch servisine gidebilirsiniz. zaten orijinali de bosch.

Fatih ustanın servisle aynı fiyatı vermesinin sebebi parçayı büyük ihtimalden servisten alacak olmasıdır. Yan sanayisi yok bizim araçların... Ya çıkma ya da dengini bosch servisinden alacaksın.

Son düzenleme:
İç aydınlatma büyük ihtimal ampülü veya sigortası patlak olduğu için yanmıyor.

Yolbilgisayarını bizim jdm forumunda bi arkadaşla düşünüp edip çözüm yolunu bulduk.

Ekranı söküp arkasında çapraz duran entegrenin bacaklarını yalıtan silikon gibi şeyin temizlenmesi, gerekirse lehimlerin yenilenmesi ve kart üzerindeki bütün kondasatörlerin dengi ile değiştirilmesi gerekiyor. güneş altında kaldığı ve kaloriferin tam üstünde olduğu için zaman içinde özelliklerini kaybediyorlar.

Oksijen sensörü için bosch servisine gidebilirsiniz. zaten orijinali de bosch.

Fatih ustanın servisle aynı fiyatı vermesinin sebebi parçayı büyük ihtimalden servisten alacak olmasıdır. Yan sanayisi yok bizim araçların... Ya çıkma ya da dengini bosch servisinden alacaksın.

Anladım çok teşekkürler.Peki yol bilgisayarı için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? Yaklaşık ne kadar tutar yol bilgisayarı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...