Teşekkürler , uğramaya çalışacağım ilknur oto'yaKartal ilknur oto. 2 kere gitme fırsatım oldu işlerinde gayet iyilerdi. Çevremde de çoğu kişi ya oraya ya da fsm'ye götürüyor.
Japon ustalarini denedinizmi pekiFSM oto fatih ustanın müşterisiyim şuan.Memnunum da fakat onun çözüm bulamadığı bir konu var o yüzden alternatif arıyorum.Saol yinede
yeri nerede acaba ?Japon ustalarini denedinizmi peki
haa tamam anladım dediğiniz yerleri , uğrayacağımBostanci oto sanayide dolu var diyebilirim yani genel japon otolarini anlayan yer bakimindan soylemistim.kendi mazda servisime gelen mitsu cok oluyor
elektronik bir sorun varsa yardımcı olabilirimOksijen sensörlerinde sıkıntı var.Fatih ustadan fiyat aldım fakat yetkili servis ile aynı.Tane 750 gibi bir fiyat.Bosch marka sensörler 250 civarı.Bosch'un servisine götürmeyi düşünüyorum.Onun dışında zaten Fatih usta'dan şaşmam ama sensör fiyatı butceyi çok aştı.Bunlara ek olarak elektronik sorunlar var (yol bilgisayarı çalışmıyor iç aydınlatmalar çalışmıyor)
İç aydınlatma büyük ihtimal ampülü veya sigortası patlak olduğu için yanmıyor.Oksijen sensörlerinde sıkıntı var.Fatih ustadan fiyat aldım fakat yetkili servis ile aynı.Tane 750 gibi bir fiyat.Bosch marka sensörler 250 civarı.Bosch'un servisine götürmeyi düşünüyorum.Onun dışında zaten Fatih usta'dan şaşmam ama sensör fiyatı butceyi çok aştı.Bunlara ek olarak elektronik sorunlar var (yol bilgisayarı çalışmıyor iç aydınlatmalar çalışmıyor)
İç aydınlatma büyük ihtimal ampülü veya sigortası patlak olduğu için yanmıyor.
Yolbilgisayarını bizim jdm forumunda bi arkadaşla düşünüp edip çözüm yolunu bulduk.
Ekranı söküp arkasında çapraz duran entegrenin bacaklarını yalıtan silikon gibi şeyin temizlenmesi, gerekirse lehimlerin yenilenmesi ve kart üzerindeki bütün kondasatörlerin dengi ile değiştirilmesi gerekiyor. güneş altında kaldığı ve kaloriferin tam üstünde olduğu için zaman içinde özelliklerini kaybediyorlar.
Oksijen sensörü için bosch servisine gidebilirsiniz. zaten orijinali de bosch.
Fatih ustanın servisle aynı fiyatı vermesinin sebebi parçayı büyük ihtimalden servisten alacak olmasıdır. Yan sanayisi yok bizim araçların... Ya çıkma ya da dengini bosch servisinden alacaksın.
Dostum sorunlar dediğim gibi yol bilgisayarı ve oksijen sensörü.Yardımcı olabiliyosan sevinirim tabielektronik bir sorun varsa yardımcı olabilirim