Gri renk sanırım. İnstagramda görmüştüm.
Arac burada .
Valla çoklukla Balçova civarında görüyordum.Metro çalışmalarında yeterince yanlama yapamadığı için artık, 2 aydır Konak civarında piyasa yapıyor.Bu değildi... Baya baya nismo makyajlı veya gerçekten nismo'ydu gördüğüm araç. 2 ayda o kadar değiştirmiş olamazlar, sadece yanından araçla geçerken gördüm ama daha diri ve yeni duruyodu araç.
İzmir Konak'ta hiç gören yok mu bu aracı? Fazlasıyla dikkat çekiyor makyajı ve koca koca nismo stickerlarıyla.
Valla çoklukla Balçova civarında görüyordum.Metro çalışmalarında yeterince yanlama yapamadığı için artık, 2 aydır Konak civarında piyasa yapıyor.
Nismo evet.Göztepe civarında şu sahile bakan evlerin otoparkına parkediyor.Ama ben bu arabayı 2 yıldır falan görüyorum öyle çok yeni değil izmirdeAraç nismo dimi ben yanlış görmedim? Sahil yolundan kordon tarafına giderken sağdaki bi otoparkta bi hummer'ın yanında gördüm hep
Konunun en ilginç kısmıysa bu araca karşı ufo gören masum köylüye dönmemiz bence... Biz ne zaman ehliyet almaya hak kazanan gençlere aileleri tarafından bu tip arabalar alınan medeniyetlerden olacağız acaba?
Türkiye'ye ithal edilmedi. Tr plakalı yok yani. Bunlar Irak plakalı.Yok, yanlış hatırlamıyorsam beyaz renkliydi ve nismo stickerları vardı üstünde. Birden fazla mı var yoksa? Hani yoktu bu araç Türkiye'de![]()
Almanya plakalıAB plakalıydı sanki
Araç siyah orjinal nismo , alman plakadır araçkendisi yakın arkadaşım
Araç siyah orjinal nismo , alman plakadır araçkendisi yakın arkadaşım