İzmitten selamlar

cimihendriks

nazım
Profesör
364
27
Marka
Peugeot
Herkese selamlar,

hesabı açalı biraz oldu ama tanışma mesajı atmadığımı henüz farkettim :)

ismim Nazım, yeni mezun elektrik mühendisiyim ve şu anda yazılım işiyle uğraşıyorum. Kendime ait ilk aracımı(2015 Peugeot 208 1.2 82) aldıktan sonra foruma katılmaya karar verdim. Sitenin de takipçisiydim zaten.

Aynı zamanda canım sıkıldıkça fotoğraf çekmeye çalışıyorum, 3 boyutlu baskı almakla uğraşıyorum, arada da müzik yazıları yazmaya gayret ediyorum.

Forumdaki ortamı oldukça nezih bulduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim. Tekrardan selamlar herkese

Son düzenleme:
Forum Meeeendiss kaynıyor hadi bakalım :D Hoş geldiniz mükemmel bir araç sahibisiniz umarım keyifli vakitleriniz geçer :)

Teşekkür ederim herkese :)

Forum Meeeendiss kaynıyor hadi bakalım :D Hoş geldiniz mükemmel bir araç sahibisiniz umarım keyifli vakitleriniz geçer :)
Valla ne yalan söyleyeyim ben de bu kadar memnun olacağımı beklemiyordum. Hep de corsa bakıyordum. Corsa bakmaya gittiğim galeride gördüm ve aldım sonra. 2 sene kullanıp satmayı hayal ediyordum şimdi biraz daha gider yaa demeye başladım :D

Hoşgeldiniz. Maşukiye'den selamlar.
Teşekkür ederim herkese :)

Valla ne yalan söyleyeyim ben de bu kadar memnun olacağımı beklemiyordum. Hep de corsa bakıyordum. Corsa bakmaya gittiğim galeride gördüm ve aldım sonra. 2 sene kullanıp satmayı hayal ediyordum şimdi biraz daha gider yaa demeye başladım :D
Corsa için hala çok geç değil. Elimde çiçççekkk gibi bir tane var ALMAN TANKI, saralım size 😏