Oem hali bence daha iyi. Arabayı retro klasik gösteriyor. Siyaha boyayınca arabanın çizgileri yok olup demode gözüküyor gibi geldi banaEkli dosyayı görüntüle 18737
Bu yaz adam akıllı bakıma girecek(çizikler giderilcek pasta cila vs) el değmişken yapsam mı?
Oem hali bence daha iyi. Arabayı retro klasik gösteriyor. Siyaha boyayınca arabanın çizgileri yok olup demode gözüküyor gibi geldi bana
Evet jantlar. Aklımda boyasam nasıl olur gibi bir düşünce oluştu ve kararsız kaldım sizlere danışmak istedim fikirleriniz benim için önemli teşekkürler.Jantlardan bahsediyoruz sanırsam, gerek yok. Araba açık renk olmadığı sürece koyu jant fantezi biraz bence
Gun metal rengini daha profesyonel bir photoshop ile denedim ama hoşlanmadım . Kendi rengine gelince eğer siyaha boyamazsam ki öyle gözüküyor kesinlikle kendi rengine boyatıcam çünkü çizik çok var.Siyah kötü durabilir ama gun metal gibi renklere bir göz atabilirsiniz ya da jant kötüyse yani bakımsız çizikli vb. gibiyse aynı orijinal rengine boyatın emin olun gözünüze güzel gelecektirsimli boyada kullanabilirsiniz Adana sanayi tabiri (metalik)
![]()
Boyasaydınız hangi markayı kullanıcaktınız.ben boyucamda araştırdınız mıboyamamaya karar verdim bu şekil devam.
https://www.hepsiburada.com/politech-sokulebilir-sprey-kaplama-400-ml-siyah-pm-HB0000029P8O bu üründen 4 adet alıp her janta bir kutuyu harcamayı düşünüyordum. bir kat sıkıp kuruduktan sonra bir kat daha gibi. Aynı zamanda kusura bakmayın cevap geç oldu bu aralar evde değilimde.Boyasaydınız hangi markayı kullanıcaktınız.ben boyucamda araştırdınız mı