Oem den farklı pek çok nokta var artık. Antenin konumu, döşemeler, Filtre ve egzoz sistemi gibi. O sebeple görselliğin yanında bir tıkta performansa dönük yaptığım işler var. Jant konusu göreceli orjinaller aşırı ağır yaklaşık 9 kg.abi maşallah on numara olmuş araba. Benim fikrim oem e sadık kalarak f7r jantı takman. Gayet yeterince güzel olduğunu düşünüyorum o jantın.
Hocam elinize sağlık. Özenle topladınız arabayı. Benim sorum şu: Açık hava filtresi o konumlandırmayla yeterli havayı nasıl buluyor?Motor yapılmasını müteakip kaput altı fitillerinin eksiklikleri ve yağan yağmurunda etkisiyle toz içinde kalan motor kısmına würth ün motor temizleme ürününü uyguladım sonuç güzel. Kaput altı fitilleri tamamladım. Kozmetik anlamda artık eksik kalmadı gibi bir şey. Kapı cepleri ve düğme çerçevelerini arayışım devam ediyor. Belki bir jant değişimi olabilir harici müdahale düşünmüyorum hiç. İç aksamı da tamamen topladım. Güvenlik ikaz etiketlerinin tamamını yapıştırdım. Arap yağı bol buldumu misali abarttığım noktalarda oldu ama onları fotoğraflamadım utandım yalan yokBir türlü güzel mekan bulamayışımdan, daha doğrusu foto çekme işinde yeteneksiz biri olmamdan kaynaklı çok daha güzel fotolar çekmek yerine sitenin bahçesinde yalandan bikaç kare çekebildim. Arabanın rengini yansıtamadığımın farkındayım. Hatta pek çok kişi için hayal kırıklığı dahi olmuştur bu kareler ama inanın canlıda bambaşka görünüyor. Biraz yavaştan alacağım artık. Kabaca bitti çünkü
Ekli dosyayı görüntüle 21116 Ekli dosyayı görüntüle 21117
Ekli dosyayı görüntüle 21118 Ekli dosyayı görüntüle 21119
Ekli dosyayı görüntüle 21120 Ekli dosyayı görüntüle 21121
Ekli dosyayı görüntüle 21115
Hocam değişecek lakin takas yolu ile ancak olur şu an için tam bitmemişken janta vs para ayırma şansım yok maalesefAbi jant lastik kesinlikle değişmeli. Onun dışında muazzam oldu maşallah![]()
Normal değil de direksiyon hiçbir karede de tam düz değilAbi eline sağlık, burdan yazmasam da aracı takip ediyorum insta da. Her şey çok iyi de sağ ön teker çok geride geliyor gözüme, normal mi o durum?
Yaramazlık yapacağım zaman sol ön sinyali söküyorumHocam elinize sağlık. Özenle topladınız arabayı. Benim sorum şu: Açık hava filtresi o konumlandırmayla yeterli havayı nasıl buluyor?
Bir şeyler yapacağım kardeşim. Jant konusunda inanılmaz bir baskı var üzerimde ve haliyle gereğini yapacağım. Birkaç model var bir ara sohbet bölümünden beğenilerine sunacağım forumdaşlarınKonuyu dün gece gördüm @PULAT abi İnan sabaha kadar uyumadan okudum o kadar beğenerek okudum ki anlatamam araban muhteşem maşallah Allah kaza bela vermesin naçizane tavsiyem jant rengi bence parlak gümüş gri olursa sarı renkle çok uyumlu durur![]()
Jantların değişmesi griye çevrilmesi gözümü gönlümü açtı, artık roll koşmayacak olmasına sevindim.Ufaktan ara hızlanmalar ya da ufsk tefek şımarıklıklar yeterli olur zannımca.Zaman büyük sıkıntı. Malum izinler bitti. Arabanın peşine çok koşturamıyorum. Yaptığım ufak tefek şeyleri de paylaşmaya zamanım olmuyor.
Bu periyotta boş durmadım elbette huyum kurusuncam düğmeleri ve ayna joystiği değişti. Hepsi sağlamdı lakin düğmelerin ikisinin ışıkları yanmıyordu bir diğerinin ise soluk yanıyordu. Joystiğinde üstündeki boyalar silinmişti. Maksat yeni dursun dedim değiştirdim.
En büyük ilerleme jant mevzusunda oldu. Zor belada olsa kaynak ayırıp az bulunan Coupe ide jantlarını bulup taktım. Orjinal görünmesi açısından kendi jantlarını önerdi herkes lakin bir tane göbeği 150 tl ve düşüp kaybolabiliyor. Çalınma durumlarıda cabası. Onun stresini yaşarken arabamdan aldığım tadı kaçırmaya hiç niyetim yoktu. Sevmeyişimde ayrı bir mevzu zaten. Bu arada eski clio 4 ümden kalma jant göbekleri vardı. Kendi orjinallerindeki reno logosu jant rengi olduğundan clionunkiler daha güzel durur dedim. Krom kaplama çünkü. Birde cuk diye yerine oturunca değmeyin keyfimeHer neyse birkaç güncel fotoğraf atıyorum. Bu arada geçen akşam Rize turunda ufaktan ısınma turlarına başladık. Yavaştan kıvama geliyor
Son olarak çakma varexi söküp orjinal egzoza döndüm. Safi ciğer sesi dinliyorum artık. Roll kasmayı düşünmüyorum çünkü.
Geçen akşam bir benzinlikte telefon kamerası ile birkaç kare çekeyim dedim. Clio 4 rs ten vurulduğum o renk tonunu kısmen de olsa yakaladım sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 21494 Ekli dosyayı görüntüle 21495
Ekli dosyayı görüntüle 21496Ekli dosyayı görüntüle 21497
Ekli dosyayı görüntüle 21498 Ekli dosyayı görüntüle 21499
İşte Clio 4 rs ve jd f7r fotoları
Ekli dosyayı görüntüle 21500 Ekli dosyayı görüntüle 21492
Ekli dosyayı görüntüle 21493