STİ ı olan onun akrabasıdır. Oflu değil bunlar Vakfıkebirli. Metin Furuncu mekanın sahibi.ilk fotoğraftaki Furuncu servisin sahibi bi ara siyah subaru sti'ı olan oflu abimiz mi hala da sahibi olabilir emin değilim
STİ ı olan onun akrabasıdır. Oflu değil bunlar Vakfıkebirli. Metin Furuncu mekanın sahibi.ilk fotoğraftaki Furuncu servisin sahibi bi ara siyah subaru sti'ı olan oflu abimiz mi hala da sahibi olabilir emin değilim
Baya beğendim ben, görsel olarak oldukça güzel durmuş.Arkadaşlar jantlarımızıda değiştirdik. Ömürlük değil ama görselini beğendim. Kaliteli bir 16 jant takımı hemde hafif bişey bulunca tekrar değiştireceğim. Lastikleri sıfır aldım. Epey araştırdım 1190 tl kargo dahil. Fiyat performans anlamında çok olumlu yorumlar okudum. Kumho HS51 serisi gayet sessiz ve yumuşak. Daha önce taurus marka almıştım onlar biraz sesli lakin yumuşaktı. Çabuk tükendiklerinden değiştirmiştim. Klima gazıda tamamlandı. Bu haftalık bu kadar
Ekli dosyayı görüntüle 26302 Ekli dosyayı görüntüle 26303
Ekli dosyayı görüntüle 26304 Ekli dosyayı görüntüle 26305
Ekli dosyayı görüntüle 26306 Ekli dosyayı görüntüle 26307
Ekli dosyayı görüntüle 26309 Ekli dosyayı görüntüle 26308
Tampon spoileri ciddi manada güzel olmuş Porsche GT3 lerdeki aero kit gibi duruyor vallaBu haftanın kapanışını orjinal ve yine başka eşini görmediğim bir parça ve montajı ile yapıyorum
Bir kardeşim vasıtası ile haberdar olduğum ön tampon spoilerinin montajını yaptık. Fotoğrafta kaba saba duran şeyin araç üzerinde bu denli şık durabileceğini söyleseler inanmazdım. Şahsen çok beğendim. Orjinal ve gerçekten nadir bir parça olmasıda cabası. Bunun yanında spacer takarak (ön 20 arka 30 mm) birkaç kare fotoğraf aldım. Finalde de bazı plastik aksamları boyatıp ilk günkü hallerine gelmelerini sağladım. Bir de hovardalık yapıp plakalık yaptırdım aldım alalı niyetim vardı onadaUmarım beğenirsiniz. Ara ara yavaşlasamda elimden geldiğince hızlı devam ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 26664 Ekli dosyayı görüntüle 26665 Ekli dosyayı görüntüle 26666Ekli dosyayı görüntüle 26667 Ekli dosyayı görüntüle 26668 Ekli dosyayı görüntüle 26669Ekli dosyayı görüntüle 26670 Ekli dosyayı görüntüle 26671 Ekli dosyayı görüntüle 26672Ekli dosyayı görüntüle 26673