Bide Bu kasanın normal 1.6 motoru var o nasıldır ?
1.6 gitmiyor ama 2.0 fsi passat b6 iyi gidiyoduDüz yolda 220 görmüştük maşallahı vardı ama sehir ici 12 küsür yakıyoduFsi motor vw'nin kullanıcılarına attığı en büyük kazıktır. Bir çok kişi dsg'nin kazık olduğunu düşünür ama asıl kazık fsi motordur. Bu motorun ' eh işte ' diyebilecek kadar yürüdüğünü bir golf de görmüştüm. Ama benim 2.0 atmosferik mondeomdan daha fazla yakıyordu öyle söyleyeyim.
2.0 bi zahmet gitsin zaten hocam 1.6 fsi passat'ta kullandım, hiç gitmiyor ölümüne yakıyor. 1.6 fsi golf vardı bizde, 100-120'ye kadar eh işte ama sonrası pek yoktu ve fazla yakıyordu yine. Fsi motorun tek sevdiğim yanı sesiydi. Gerçekten güzel bir sesi var1.6 gitmiyor ama 2.0 fsi passat b6 iyi gidiyoduDüz yolda 220 görmüştük maşallahı vardı ama sehir ici 12 küsür yakıyodu
Focus 1 9.5-10 yakıyodu 2.0 motorla 2.0 fsi 12 13 yakıyodu.Sahibi dayanamayıp satmıştı zaten2.0 bi zahmet gitsin zaten hocam 1.6 fsi passat'ta kullandım, hiç gitmiyor ölümüne yakıyor. 1.6 fsi golf vardı bizde, 100-120'ye kadar eh işte ama sonrası pek yoktu ve fazla yakıyordu yine. Fsi motorun tek sevdiğim yanı sesiydi. Gerçekten güzel bir sesi var
Focus 1'deki zetec motorun bir benzerini mk2 mondeom varken kullanıyordum. 2.0 138 hp. O da full canını alarak kullandığımda 12 litreyi görüyordu maksimum ama karma kullanımda 10 litreyi geçmiyordu. Bizim 1.6 fsi passat sahibi arkadaş çıldırıyordu. Boy boy fark atıyordum malum hacim farkı var ama benden fazla yakıyordu. Aynı şekilde golf de öyleydi. İlginç şekilde ikisi de fazla yakıyorduFocus 1 9.5-10 yakıyodu 2.0 motorla 2.0 fsi 12 13 yakıyodu.Sahibi dayanamayıp satmıştı zaten
Bizimki de 130 bg di işte12 sene bindik.Baya anılarım varFocus 1'deki zetec motorun bir benzerini mk2 mondeom varken kullanıyordum. 2.0 138 hp. O da full canını alarak kullandığımda 12 litreyi görüyordu maksimum ama karma kullanımda 10 litreyi geçmiyordu. Bizim 1.6 fsi passat sahibi arkadaş çıldırıyordu. Boy boy fark atıyordum malum hacim farkı var ama benden fazla yakıyordu. Aynı şekilde golf de öyleydi. İlginç şekilde ikisi de fazla yakıyordu
Benim de ilk arabamdı diyebilirimBizimki de 130 bg di işte12 sene bindik.Baya anılarım var
Ya tam emin olamıyorum dışadan tasarım olarak çok güzel eski kasa jettalar yeni kasa jetta pek fazla tutunamadı zaten onun kadar piyasada malzeme olarakda güzel ama bi tek burada kusuru motoru mu?bence jetta almayın. c sınıfı araç almak istiyorsanız acilse ceed veya megane , mazda 3 bakabilirsiniz. Sedan olacaksa civic,focus,megane gelecek olan araçlar
Malzeme konusunda iç mekandan bahsediyorsun galiba. Yani ben kişisel olarak beğenmedim. Tasarım olarakta diğer c sınıfı araçlara göre klişe duruyor.Motor arkadaşlar belirtmiş. Yani ben biraz taraflı bakıyor olabilirim kusura bakmayın. Youtubeden testini izleyip fikir elde edebilirsiniz.Ya tam emin olamıyorum dışadan tasarım olarak çok güzel eski kasa jettalar yeni kasa jetta pek fazla tutunamadı zaten onun kadar piyasada malzeme olarakda güzel ama bi tek burada kusuru motoru mu?
Ya tabi abi ben herkesin görüşüne saygı duyarım ben tahmini olarak söyledim zaten satma sayısını yoksa ne kadar satmış bilemem yanibence asıl eski kasa jettalar pek tutunamadı. satmadı yenisi kadar. o da önü golf arkası passat diye olabilir. ama sessizlik, kalitesi falan çok iyi bir arabaydı
Yok abi herkesin kendi bi bakış açısı var sana da katılıyorum yani bazı konularda bide şu youtube testini atarmısın?Malzeme konusunda iç mekandan bahsediyorsun galiba. Yani ben kişisel olarak beğenmedim. Tasarım olarakta diğer c sınıfı araçlara göre klişe duruyor.Motor arkadaşlar belirtmiş. Yani ben biraz taraflı bakıyor olabilirim kusura bakmayın. Youtubeden testini izleyip fikir elde edebilirsiniz.