Alınmaz. Daha eski teknoloji 8 sübaplı hitler motor alın çok daha iyi. Belki FSI'dan daha çok yakar ama bu maliyet sorunsuzluk olarak geri döner. Ayrıca lpg uyumu da çok iyidir.Selamın Aleyküm arkadaşlar Jetta 1.6 FSİ Comfortline alınır mı ?
Yorumun için sağolasın abi herkes demiyimde çoğunluk fsi alma diyor şuan alırsan hitler motoru al diye bakıcaz artık abim ama temiz bi fsi bulursam almamazlıktan gelmem onuda söyliyim.Octoviz hakkında abi bende onlara sıcak bakıyorum ma öncelik jetta bende tabiki ikiside eş değer otomobiller ama insanı ismimi dersiniz dış görünüşü mü jetta daha ileridejetta ile octavianın altyapısı aynı olduğu için birkaç şey söylemek isterim , motor olarak fsi motor tavsiye edilmemesinin nedeni şu ; tüp takılamıyor ve benzinde çok yakıyor ama sesi güzel ve gidişi 1.6 hitler motora göre daha iyidir. Sorunsuzluk olarak da tüp takılınca sorun çıkarır diye biliyorum . Bizim octavia 1.6 hitler motorlu ve 2007 model , 235.000 kmyi geçmesine rağmen motor olarak çok çok iyi ve tüplü . Gidiş olarak tüpte son yaptığım 190 civarıydı ve pek de tavsiye etmem o kadar basılmasına tüpte , kalkışlarda açıkçası biraz hantal kalabiliyor ama biraz yürüdükten sonra gidişi fena sayılmaz , yüksek hızlara çıkma isteği de iyi , özellikle 140 150 li hızlara hiç hissettirmeden ve zorlanmadan çıkıyor ki 5. viteste böyleyse düşük viteste daha iyi olur diye tahmin ediyorum . 1.6 fsi jettaya 2008 yılında sıfırken binmişiliği vardı , sessiz güzel araba , octavia gibi yani . 1.6 hitler motorlu alınır yani bence .
Sağolasın abi bakıcaz artık onlara çok mu yakıcak yoksa az mı bakıp görücezAlınmaz. Daha eski teknoloji 8 sübaplı hitler motor alın çok daha iyi. Belki FSI'dan daha çok yakar ama bu maliyet sorunsuzluk olarak geri döner. Ayrıca lpg uyumu da çok iyidir.
Rica ederim , fsi ikinci elde de kötüdür onu da söyleyeyim , hitler öncelikli olsun ama fsi de çok çok kötü de değil , tüp sevmiyor çok yakıyor , binici iseniz ve çok yol yapmıyorsanız alın kullanın , zor karar kolya gelsinYorumun için sağolasın abi herkes demiyimde çoğunluk fsi alma diyor şuan alırsan hitler motoru al diye bakıcaz artık abim ama temiz bi fsi bulursam almamazlıktan gelmem onuda söyliyim.Octoviz hakkında abi bende onlara sıcak bakıyorum ma öncelik jetta bende tabiki ikiside eş değer otomobiller ama insanı ismimi dersiniz dış görünüşü mü jetta daha ileride
Çok ters arabalar ama , jetta geniş , bagajı büyük araba ama polo küçük . Aynı sınıf olmadıklarını söylemeye de gerek yokFsi sahibi bir akrabam var. Yeterli performansa sahip araba. Motor olarak degil ama kasa olarak cok sikinti yasadi . en son merkezi kilit arka kapilari acmama sorunu vardi.. 1.6 fsi jetta yerine 1.2 tdi 2012 polo tercih ederim.