Konuyu uzun uzadıya tartışmaya gerek yok. Sinan'ın neden belli markalarla karşılaştırdığını bu cümlenizde açıklamışsınız.
Dacia Duster'a Audi logosu taksanız ilk bakışta markanın kendini konumlandırdığı pozisyon gereği tabi ki premium sınıfla karşılaştırırsınız, fakat içine bindiğinizde Audi gibi değil de Duster gibi hissettiriyorsa yaptığınız işin etiği gereği bunu izleyiciye hissettirmeniz gerekir. Sinan bunu bilmiyor olamaz, anlatmak istediği konu bence bu ve otomobili almak isteyenler için yeterli bir kriter bence. O testi izledikten sonra ben Q3 almaktan vazgeçerdim mesela. Otopark'ın korumak istediği çizgi bu bence. Herkes basmakalıp ifadeler kullanacak ise markalar metinleri yollasın, otomobil gazetecileri de okusunlar, kimse zorlanmamış olur.
Ben burada logosu Audi olan araba Duster da olsa asıl rakipleri BMW - Mercedes'le kıyaslansın , eksikleri - artıları söylensin olarak demiştim. Yazıdan da başka bir anlam çıkmıyor ??
Sürekli konuyu "Sinan abi arabayı premium rakipleriyle kıyaslayacak seviyede bulmamış"a getiriyorsunuz.
Burada iyi - kötü konuştuk , arabanın çok iddalı olmasa da rakipleriyle belli bir standardı tutturduğunu düşünüyoruz.
Benim kendi doğrularımı kabul ettirmek gibi bir çabam olmadı. Kendi düşüncelerimi söyledim ve fikrinizi almak istedim. Tartışalım dedim. İstemeyen tartışmaz. Bana katılan da olacak , katılmayan da olacak , çok yanlış bulan da olacak.
2012'den beri takipçiyim. Otopark'ı , Sinan abiyi de çok seviyorum. Bir yanlışlık gördüğümde bunun üzerinde durmak istiyorum.
Yoksa "bozdular" deyip bırakırdım.
Keşke de bıraksaydım. Ne Japonculuğum kaldı , ne Bemeweciliğim , ne Menderesçiliğim

911'leri herkes seviyor galiba bak ordan gol yemedik

"Hızlı Beetle" diyen olmadı daha. Hadi bakalım..