Hava filtre kitini de yeni aldım, çekişi ve sesi muhteşem oldu... Aracın üzerindeki lastik ebadı 33x12.50r15...
Alma piyasada düzgün araç yok1996 model 4.0 litre buldum bir tane inanılmaz aklım gidip geliyor alsam mı diye..
Atiker sıralı takılıymış. Yakıt tüketimi ne olur sizce?
Teşekkür ederim
@MirkanZJ abii.. araban içimizi ısıttı valla testini gormeyi çok isteriz bu konuyu 2. Okuyusum bu arada. Abi senden bir ricam var wj ler hakkinda biraz bilgi versen alirken kac model almalıyız neresine kesin baktirmaliyiz gibisinden? 4.7 v8 harici baska bir motor önerin var mi? Bir de tanidikta 5.2 zj var ama bakımsız. Çoğunlukla yatan bir araç cok yakiyor malum. 15 bin gibi bir paraya alinabilecegini söyledi aldiktan sonra ne masraf yapariz incir ağacı diker mi biraz bahseder misin?
Teşekkür ederim, lastikler yüzünden ve şu anki kaster toe açısı yüzünden 70-80 geçmek pek mümkün değil... HalledicemAbbauuuu çok iyi olmuş yahuuu arazide çok rahattır, normal asfalt sürüşünde yol tutuş olarak ne durumdasın peki ?
Ama çok iyi duruyo ya maşallah maşallah
Teşekkür ederim, lastikler yüzünden ve şu anki kaster toe açısı yüzünden 70-80 geçmek pek mümkün değil... Halledicem
Bende konfor kalmadıhala erciyes'te bindiğim sıfır gibi olan ZJ'yi unutamıyorum. Konfor süperdi , yol tutuş yok ama yastık gibiydi. Senin zj'nin de ses müthiş, potansiyeli çıkmış ortaya elinde
Tek gözümü korkutan o oldu Bi komşum defender almış bayaa yüksek, 30 km uzağa gidene kadar kafayı yemiş 70in üzerine çıkamadım diyodu o geldi aklıma
Ben rot'a girmedim daha ayar yok... Düzgün lastik ile 170-180 yapılır bu yükseklikde...
Daha önce yapılı araç ile yaptık bu hızları... uğraşınca oluyor bitince video atarım o hızlarda...oo 170 180e çıkabilirsen iyi ya harika, daha ne olsun )
Daha önce yapılı araç ile yaptık bu hızları... uğraşınca oluyor bitince video atarım o hızlarda...
Daha önce yapılı araç ile yaptık bu hızları... uğraşınca oluyor bitince video atarım o hızlarda...
93 de duz obd... obd2 daha yuksek modellerde var...Bu aarabalarda OBD2 portu oluyormu.
Abi su aralar mesela bi wj ye ikinci el alirken kac parayla kac para arasinda vermek gerekiyor. Hani su araliktan cikma diyebileceğinwj h.o. motor alınır... 2002 sonrası tavsiye ederim... Mekanik olarak zj kadar iyi degildir... 4.7 den başka motor bakma... Bakımsız amerikan adamı kanser eder sakın bulaşma...
Bende aynı soruyu zj için sormak istiyorum .Abi su aralar mesela bi wj ye ikinci el alirken kac parayla kac para arasinda vermek gerekiyor. Hani su araliktan cikma diyebileceğin
Değişir... milletin malı kıymetli... hurdalara temiz arabalardan fazla istiyorlar... Bu araçların seceresi önemli...Abi su aralar mesela bi wj ye ikinci el alirken kac parayla kac para arasinda vermek gerekiyor. Hani su araliktan cikma diyebileceğin
Size de aynı cevabı vermiş olayımBende aynı soruyu zj için sormak istiyorum .
Bakım maliyetleri ve parça olarak biraz problem olabilir bize ama yakıtta problem olmaz birde vergisi gözümü korkutuyor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi