Seninle vlog çekmeleri lazım aslında Onları bildiğin bir araziye götürüp yıkım yarat.
Takipciler ve arabaları şeklinde bir röportaj serisi olsa güzel olurdu. Ama kurumsallığa uyarmı bilmiyorum.
Nerelerdesin abi hiç yoksun ortalıkta varmı bir gelişme?
Arabanın before&after resimleri çalışmayı çok net belli ediyor. Ellerine sağlık. Devamı için de kolay gelsin. Bunlar benim de çok hoşuma gidiyor. 1994 5.2 Orvis Edition vardı arkadaşımda. Sadece asfaltta sürmüştüm ama çok özel bir araç, belli ediyor.
Gerçekten emek ve özveri sarf etmişsiniz. Beraberinde ortaya çok güzel bir araç çıkartmışsınız, güle güle kullanın.
Merhaba, hayırlı olsun aracınız çok güzel. Benim merak ettiğim bir durum da 2. el satın alırken off road yapılmış bir aracı almak ne gibi sıkıntılara yol açabilir? Bir de çoğu aracın mil ölçtüğünü görüyorum, bu da şehir içinde kafa karışıklığı yapıyor mu ara hızlar için?
Abi artık 2.el testleride yapmaya başlamışlarTeşekkürler...
12-13 yıldır mil gösteriyor sahip olduğum araçlar bu konuda sıkıntı yaşamıyorum...
Off road yapmış araba alınır, fakat sahibi bu araçlardan anlıyor ve maddi durumu iyi ise alınır...
Zayıf, ömrünü tamamlamış ve kırılan parçalar ağır hizmet tipi parçalar ile değiştirilir ise makinaya can katar...
Aksi durumda kaynak çakma çıkma ile onarılan araçların problemleri bitmez...
Biraz anlamak gerekir, şap diye alınmaz her araç...
Küçüklerde Subaru destur çektirirmerhabalar hayırlı olsun makine süper. anladığım kadarıyla siz koyu amerikancısınız.
peki bu ağır off-road olayında japonların hiç mi şansı yok?
merhabalar hayırlı olsun makine süper. anladığım kadarıyla siz koyu amerikancısınız.
peki bu ağır off-road olayında japonların hiç mi şansı yok?