Bu gün (26.01.2017) saat 18.00 sularında annem eve doğru gelirken (istanbul maltepe narcity bölgesi) bir anda kar bastırdı ve 2 dakika da bütün yollar kapandı. Haliyle annemde yolda kaldı bende yardıma gittim ASR'yi ilk olarak kapadım (malum annem ASR nerden kapatılır ne işe yarar bilmiyor) daha sonrasında hafif gazla hızlı şekilde sağ sol yapmasını söyledim fakat ne yaptıysak aracı yerinden kıpırdatamadık ve bunda SportContact5 lastiklerin etkisi büyük. Annem hafif eğimi olan bir yerde kaldığı için geri geri gidip aracı uygun bir yere park ettik. Allahtan herhangi bir kazaya boz sebebiyet vermedik, saat 21.00 civarında aracımızı evimize sokabildik. Siz siz olun kış aylarında Kar lastiğiniz olmadan yola çıkmayın. Oldu ki lastik taktıramadınız hafif kar gösteriyorsa bile aracınızı çıkartmayın. Malum kazaya sebep olabilkrsiniz ki evimozde tamda bu sebepten dolayı saat 19.00 gibi kaza yaşandı. X1 kullanan bir bayan, park halinde olan bi Superb'e bir güzel patladı. E haliyle hem maddi hem manevi zarar meydana geldi. Bu yaşanan durum bize iyi bir ders oldu.

Gördüğünüz üzere lastik hiçbir şekilde kara tutunamıyor ve kanallları karı içine almıyor.

Kaza sonucunda maddi olarak X1'de çok birşey olmasa da Superb'in arka aksı kırılmış gibi duruyor aynı zamanda arka çamurluğu nasıl tamir edilir bilemiyorum.

Gördüğünüz üzere lastik hiçbir şekilde kara tutunamıyor ve kanallları karı içine almıyor.

Kaza sonucunda maddi olarak X1'de çok birşey olmasa da Superb'in arka aksı kırılmış gibi duruyor aynı zamanda arka çamurluğu nasıl tamir edilir bilemiyorum.
Son düzenleme: