Haberde araç tamamen yandığı söyleniyor kaza etkisiyle; bana yaris hibrit gibi geldi
Bu lityum piller güzel ama işte yanma tehlikesi kötü
Haberde araç tamamen yandığı söyleniyor kaza etkisiyle; bana yaris hibrit gibi geldi
@sputnik gibi geldi dedim sadece hibritleride kötülemek gibi bir amacım yok
Hibritleri koruma derneği başkanımısın
Lityum pillerin kaderi odur, patlar
Yoksa adamlar aracın heryerini batarya yapmasını bilmiyorlar mı
Bana sadece resimden yaris hibrit gibi geldi türkiyede 2 kapısı olmaya bilir dünyada da araştırmamıştım arkadaşlar araştırmışlar bazen listelerde olmayan modelleri görebilyoruz üretildiğini dünyada
Abi senin arabada tek kapı söz meclisten dışarı ama yine de bana bunlara arkaya oturmak sıkıntı geliyor o yüzden çok sıcak bakmıyorum 2kişi sonrası sıkıntı, onun dışında bir kaç haber sitesine daha bakmıştım o zaman, hep bu ibareyi kullanmışlar saçma bir şekilde öndekiler neden çıkamadı o zaman dedim tabi bu ayrı bir şeyHangi gerizekalı araba tek kapı olduğu için çıkamadılar yorumunu yazıya taşıdı acaba... Arkada kapı olsa TIR çarptıktan sonra kalacak mıydı acaba... Ön taraftakiler de araba tek kapı olduğu için mi inememiş? Bugün otoyol ortasında durduğunda arkadan tır çarpınca içinden sağ çıkılabilecek araba sayısı çok sınırlı. Burada markası ne olursa olsun arabayı yargılamak büyük saçmalık.
@sputnik kimse yandı demedi patladı dedi herkes ve bende belirttiğim gibi ön yargı ile yazmadım öyle bişeyim olsa insanlara hibrit araç tavsiye etmem zaten yarisede benzetmesem burada paylaşım yapmazdım sizinle teşekkür siz daha dikkatlisiniz buldunuz aracın ne olduğunu
Tamam, benim arabayla da aynı kaza yaşanırsa arabadaki herkes kıyma olur. Güzel de, benim arabanın 5 kapılısından da sağ çıkılamaz ki. Hatta sağlamlık olarak bakacaksak, 3 kapılı araçların şasileri az farkla da olsa 5 kapılılara göre daha rijittir. Ama yok yani, böyle kazada 5 kapılı C sınıfı bir araba da bu insanları kurtarmazdı.Abi senin arabada tek kapı söz meclisten dışarı ama yine de bana bunlara arkaya oturmak sıkıntı geliyor o yüzden çok sıcak bakmıyorum 2kişi sonrası sıkıntı, onun dışında bir kaç haber sitesine daha bakmıştım o zaman, hep bu ibareyi kullanmışlar saçma bir şekilde öndekiler neden çıkamadı o zaman dedim tabi bu ayrı bir şey![]()