Kaza Yaptım bir geçmiş olsununuzu alırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan g.c.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

g.c.

Gökhan
Panpa
1,773
Marka
Volkswagen
Bugün askeriye önünde yemin töreni için kalabalıkta, bir asker ailesi aniden şerit değiştirince önümde ki servis aracı, asker ailesine ben de servis aracına çarptım.

Çarpma hızı maksimum 40 olmasına rağmen(abs bile devreye girmedi, fanik fren flasörü yanmadı) çarptığım araç minibüs olunca hasar fazla oldu. İşin ilginç kısmı tampon dişleri bile atmadı ancak kaput pert.

Bayram üstü araçsız kaldık.
916687e89151ed1d8a803b987779d9c3.jpg
6176fe448ebc6e9853ce1454d5cb0444.jpg
0cb24d9a09ef694e6c8ecae8e660c1d8.jpg
4b6c15565be3256a7de0ca30264ed318.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok geçmiş olsun hocam üzüldüm gerçekten. Allah bir daha göstermesin. Görebildiğim kadarıyla tampon, kaput değişecek. Ön ızgaranın arkasında ki demir de eğilmiş gibi duruyor. Muhtemelen o da değişir. Onun haricinde radyatör falan ne durumda ?

Çok geçmiş olsun abi bayram üstü çok kötü olmuş. Allah beterini göstermesin. Kaskonuz varsa arabanızı kaskodan yaptırın bayrama ikame araba da almış olursunuz.

Geçmiş olsun. Bizim kamyonete de bir binek çarpmıştı. Arabanın kapı direkleri oynadı. Bizim 200 liraya tamponun tek tarafı değişti. Araba yüksek olunca küçük arabalar daha fazla hasar alıyor.

Büyük geçmiş olsun. En başta canınıza zarar gelmemiş o çok iyi. Onun dışında araba yetkili serviste parçalar değişerek yapılırsa muhtemelen sıkıntısız çıkar bu olaydan. Çünkü dümdüz girmişsiniz, sağdan veya soldan ağırlıklı darbe durumu yok, çizgiler bozulmaz. En fazla radyatörünüz tampon demiriniz filan değişir. Bu kadarıyla geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun. Birisine ufakta olsa bir yardımda bulunun hocam. Verilmiş sadakanız varmış.

Çok geçmiş olsun hocam üzüldüm gerçekten. Allah bir daha göstermesin. Görebildiğim kadarıyla tampon, kaput değişecek. Ön ızgaranın arkasında ki demir de eğilmiş gibi duruyor. Muhtemelen o da değişir. Onun haricinde radyatör falan ne durumda ?

Radyotörde kaçak bile yoktu, yol yardım çağırdım 1 saat gelmeyince çalıştırıp götürdüm.
Ön ızgarada arkasında ki demire girmiş gibi zaten direkt en çok o almış hasarı.

Geçmiş olsun. Bizim kamyonete de bir binek çarpmıştı. Arabanın kapı direkleri oynadı. Bizim 200 liraya tamponun tek tarafı değişti. Araba yüksek olunca küçük arabalar daha fazla hasar alıyor.

Aynen öyle oldu, daha önce de bir kez bana çarpmışlar idi. Onda sarsıntı daha yüksekti sadece bağaj kapağında hafif vuruk oluşmuştu. Bu kaza o kadar az darbeli idi ki arabadan inince kesin tampon yerinden çıktı gözüyle indim, kaputu görünce şok geçirdim.

Büyük geçmiş olsun. En başta canınıza zarar gelmemiş o çok iyi. Onun dışında araba yetkili serviste parçalar değişerek yapılırsa muhtemelen sıkıntısız çıkar bu olaydan. Çünkü dümdüz girmişsiniz, sağdan veya soldan ağırlıklı darbe durumu yok, çizgiler bozulmaz. En fazla radyatörünüz tampon demiriniz filan değişir. Bu kadarıyla geçmiş olsun.

Kaput, Tampon, tampon demiri değişir ayrıca içerde bağlantı elemanları yenilenmesi gerekir dedi usta. Gözle görünen başka bir sorun yoktu ilk incelemede. İnşallah bu kadarı ile atlatırız. Laf aramızda kaputta kötü işçilikle yapılmış boya vardı, gözümü rahatsız edip duruyordu bahane ile yenilenmiş oldu. Bu piyasa şartlarında araba model yenilemesi yapamayacağımdan, artık uzun süre bizimle ASX..

Geçmiş olsun..Üzücü bir durum ancak cana geleceğine mala gelsin..Araba dediğin Allah'ın tenekesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...