Kesinlikle kazanılabilir. Çok iyi sponsor desteği alıyorlar.
Ayrıca Kenan kalbi temiz bir insan. Çıkar için değil, CB gönülden bağlı olduğu için adaylığa tamam olur demiştir. Ne yazık ki yetenekli ancak cahil. Abilerinin lafı ile ölüme gidecek kapasitede biri. Ayrıca ben LAMBOsunu satıp Egea'ya binince mi halkın adamı olacak diye sorgulamadan edemiyorum. Millet vekili maaşına ve imkanlarına ihtiyacı olan birisi de değil. Belki motorcular adına faydalı projelere imza atar.(sanmıyorum, daha çok Hakan Şükür gibi olur)
Korumak gibi oldu ama bugüne kadar Kenan öyle ailelere öyle çocuklara gizli gizli yardım etti ki yazamadan edemedim.
Mesele zenginlik değil, göz doygunluğu, görgü.
Sırf bu konudaki şahıs değil, futbolcular örneğinden de gidebiliriz. Onların bindiği arabalara bakın, bir de zengin ailelerin kullandığı araçlara bakın. Demek istediğim o.
Bu işin imaj kısmı, üstte yazıldığı gibi bir de vasıflar tarafı var ki... Girmeye gerek yok. Saffet Sancaklı, Hakan Şükür gibi kişilerde olmuştu mv. Ne kattılar?
Ayrıca bu Lambo ile şehir içinde gidebileceği hız bellidir. Trafik var, trafik olmasa kurallar var. Ortalama bir arabadan daha fazla yakacak. Fazla tüketim=fazla yakıt alımı=ithal ürün.
Son düzenleme: