Yazdım burayı da bakarım gidinceBebekte starbuscksin sirasindaki tekelde hep oluyodu buyuk kinderlar
Yazdım burayı da bakarım gidinceBebekte starbuscksin sirasindaki tekelde hep oluyodu buyuk kinderlar
Sizcede türkiyedeki çikolata kültürü zayıf değilmi tek yapılan gofreti çikolta kaplamak yada içine karamel doldurmak
Hiç yoktan Toblerone var ya![]()
Biliyorum olm en azından o var diyorum yiyebileceğimiz farklı ürün olarake o da bizden değil ki
malesef çok gerideyiz ama bu ara baya atak var çikolatıcılar baya çoğaldı keşke biraz daha özgün olsalarSizcede türkiyedeki çikolata kültürü zayıf değilmi tek yapılan gofreti çikolta kaplamak yada içine karamel doldurmak
Şu an gündemde olan torku gerçekten başarılı fakat her ürünü ülkerin çakması hiç değişik bir şey yokmalesef çok gerideyiz ama bu ara baya atak var çikolatıcılar baya çoğaldı keşke biraz daha özgün olsalar
Şu an gündemde olan torku gerçekten başarılı fakat her ürünü ülkerin çakması hiç değişik bir şey yok
Torku'nun olayı ürünlerinde şeker kamışından yapılan glukoz şurubu yerine pancardan yapılan sağlıklı şeker kullanması.Torkunun bi çikolatasını yedim hiç beğenmedim, hatırlamıyorum bile ne olduğunu ama hiç sevmedim, sonra diğerlerini denemedim bile
Torku'nun olayı ürünlerinde şeker kamışından yapılan glukoz şurubu yerine pancardan yapılan sağlıklı şeker kullanması.
Farklılık olarak ozmonun şekil şukul ürünleri var piyasada. Başka da yok