Selamlar arkadaşlar. Kendimi bildim bileli kitap okumaya, okutmaya çalışırım. Aslında ailecek kitap okuyoruz desem daha doğru olur. Gün içinde fırsat bulduğum her an kitap okurum. Otomobil forumunda ne kadar tutunabilecek bilmiyorum ama bu başlığı açmamın sebebi okuduğum kitapları burada paylaşarak henüz o kitabı okumamış arkadaşlar için yorum yapmak istememdir. Tabii ki sizler de bu başlık altında paylaşım yapıp, kitap yorumlayabilirsiniz. Şu sıralar taşınma sürecinde olduğumdan dolayı biraz ara verdim kitaplara. Hatta İstanbul'daki kitaplığımdan birkaç fotoğraf paylaşayım;
Bu Stephen King kitaplarım için özel olarak yaptığım kitaplık
Bu da eşim ile ortak olan kitaplığımız;
Dediğim gibi şu an taşınma durumunda olduğum için kitaplar şu şekilde duruyor ancak kolileyip kaldırmayı düşünüyorum;
Bu fotoğraf ise ailecek kitapsever olduğumuzun kanıtıdır
Umarım aramızda beni yalnız bırakmayacak kitapsever dostlar vardır Okuduğum kitabı bitirdikten sonra burada paylaşırım. Görüşmek üzere
Bu Stephen King kitaplarım için özel olarak yaptığım kitaplık
Bu da eşim ile ortak olan kitaplığımız;
Dediğim gibi şu an taşınma durumunda olduğum için kitaplar şu şekilde duruyor ancak kolileyip kaldırmayı düşünüyorum;
Bu fotoğraf ise ailecek kitapsever olduğumuzun kanıtıdır
Umarım aramızda beni yalnız bırakmayacak kitapsever dostlar vardır Okuduğum kitabı bitirdikten sonra burada paylaşırım. Görüşmek üzere