Hocam ingilizvem var sıkıntı yokBen Collins'in How to drive ve The man in the white suit isimli kitapları var. Ancak bulmak bayağı zor. How to drive kitabı 2 ay önce idefix'de stoğa girmişti ama alamadan bitti stok. Türkçe olarak var mı bilgim yok maalesef
O zaman sıkıntı yok. Şimdi baktım da amazon'da var dediğim kitaplar. Oradan sipariş verebilirsinHocam ingilizvem var sıkıntı yok
Teşekkürler hocamO zaman sıkıntı yok. Şimdi baktım da amazon'da var dediğim kitaplar. Oradan sipariş verebilirsin
Ben okuma alışkanlığı olmayanlara genelde Gerritsen ya da King öneririm. Onları okuduktan sonra yavaş yavaş Dostoyevski ve Tolstoy'a yönlendiririm. En sonunda da Türk edebiyatının öncülerinden bir yazarı önerip jübile yaparım. Bundan sonra devamını kendileri getiriyorlar. Genelde bu taktik işe yarıyorBu alışkanlığı olmayanlara çerez niyetine hep 40'ının da kulpu kırık 40türk'ü öneriyorum ben naçizane
Ahmet şerif izgören abimizindir
Sizinkiler çok daha sistemliymişBen okuma alışkanlığı olmayanlara genelde Gerritsen ya da King öneririm. Onları okuduktan sonra yavaş yavaş Dostoyevski ve Tolstoy'a yönlendiririm. En sonunda da Türk edebiyatının öncülerinden bir yazarı önerip jübile yaparım. Bundan sonra devamını kendileri getiriyorlar. Genelde bu taktik işe yarıyor
Kara kule güzel seri, yarıda bırakmamalısınLisedeyken senede 30 tane koca koca kitap bitirdiğim olurdu, nedense bu aralar o kadar istememe rağmen vakit bulamıyorum, üstelik yarıda kalan serilerin sonlarını da aşırı merak ediyorum (sana bakıyorum Kara Kule). Sözün özü; sevdiğiniz bir tarz bulun ve okuyun. Okumak iyidir.