Kızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her iki cinsin de kusuru, bozuklugu ve davranislarinda kendilerine ozgu sıkıntısı var. Iki cinsin de birbirine olan davranislarindaki bozukluk aslinda birbirlerine olan tavirlarindan kaynakli. Yani hem erkeklerin hem kadinlarin birbirlerinin bozulmasinda direkt ve buyuk payi var. O sebeple iliskilerdeki yozlasmisligi, seviyesizligi ve merhametsizligi hic bir zaman tek tarafa indirgemem. Benim nacizane hem kadinlara hem erkeklere diyebilecegim tek sey; baskasindan gordugunuz haksizliklar, merhametsizlikler ve baskalarinin size verdigi acilar asla karakterinizi degistirmesin. Bana da boyle kotu davranildi deyip baskasina oyle davranmayin. Size kotu davranana kotulukle karsilik vermeyin. Bir insanin size yapabilecegi en buyuk kotuluk karakterinizde ve davranislarinizda kotu yonde bir etkiye sebebiyet vermesidir. Unutmamak lazim ki herkes kendi davranisindan sorumludur. Kimsenin ettigi yanina kalmaz nasilsa. Allah her daim karakterli, vicdanli ve merhametli insanlar cikarmayi nasip etsin karsimiza.
Aaminn inşallah...

Bu konuda kadınlara laf eden yorumlar daha çok beğenilecek olsa da, en iyi açıklayan yorum bu...

Valla kızların tek sorunu birbirlerini çekememek ve dedikodu... "Yanındakinin ulaşabildiklerine, ulaşamadıklarında yenilmiş hissetmeleri; başkasının hayat tarzının kendilerine uygun olmadığını anladıklarında o kişiyi yersiz eleştirmeleri" benim garipsediğim davranış tarzlarıdır. En hayret ettiğim özellikleri de; her türlü acı karşısında güçlü kalabilmeleri.

Yazmaya diye girdim ama cenk ve mgdedeoglu hocam gerekli şeyleri yazmış o yüzden benim vereceğim tek bi tavsiye mi dersiniz nasihat mi dersiniz ne derseniz diyin işte; erken yaşta evlenmeyin, bağlanmayın.
Kızlarda aşırı derecede birbirini çekememe durumu var. Yaş kaç olursa olsun illaki bi şekilde devam ediyor bu :D O yüzden olabildiğince diğer insanların düşüncelerini kafasına az takan bi kız bulmaya çalışın derim ben. Yoksa başka türlü çekilmez bi hal olur çıkar.
İlk sayfada yazılan kızlar tipe bakıyo para lazım postu kısmen doğru. Birbirleri ile yarış halinde olduklarından dolayı oluyo işte o :D
Neyse daha uzatmak istemiyorum soda gömmem lazım.
Erken evlenmeyin.
Hemen güvenmeyin, bağlanmayın.
Eski sevgililerinize kin tutmayın.
Bi de, çok kovalamayın. Buldum diye sevinirsin sevinirsin hayatını bir sever ki bu sefer pişmanlık duygusu sarar dört bir yanını.
Soda lazım soda.

Şöyle bir tespitimi paylaşayım. Eğer karşılıklı fotoğraflaşmalar ve günaydın mesajları gelmeye başladıysa iş olmuştur, taktik maktik yok bam bam bam yani. Ama sokakta/kafede .... ben senden çok hoşlanıyorum benle çıksana falan demeyin sakın :D

Yazmaya diye girdim ama cenk ve mgdedeoglu hocam gerekli şeyleri yazmış o yüzden benim vereceğim tek bi tavsiye mi dersiniz nasihat mi dersiniz ne derseniz diyin işte; erken yaşta evlenmeyin, bağlanmayın.
Kızlarda aşırı derecede birbirini çekememe durumu var. Yaş kaç olursa olsun illaki bi şekilde devam ediyor bu :D O yüzden olabildiğince diğer insanların düşüncelerini kafasına az takan bi kız bulmaya çalışın derim ben. Yoksa başka türlü çekilmez bi hal olur çıkar.
İlk sayfada yazılan kızlar tipe bakıyo para lazım postu kısmen doğru. Birbirleri ile yarış halinde olduklarından dolayı oluyo işte o :D
Neyse daha uzatmak istemiyorum soda gömmem lazım.
Erken evlenmeyin.
Hemen güvenmeyin, bağlanmayın.
Eski sevgililerinize kin tutmayın.
Bi de, çok kovalamayın. Buldum diye sevinirsin sevinirsin hayatını bir sever ki bu sefer pişmanlık duygusu sarar dört bir yanını.
Soda lazım soda.
Cenk abi konuya gereken cevabı yazmış, bende bir ek söylemek için girdim onu da sen yazmışsın
ne kadarda tşkl abilerim var ya

Şöyle bir tespitimi paylaşayım. Eğer karşılıklı fotoğraflaşmalar ve günaydın mesajları gelmeye başladıysa iş olmuştur, taktik maktik yok bam bam bam yani. Ama sokakta/kafede .... ben senden çok hoşlanıyorum benle çıksana falan demeyin sakın :D
tespit çok güzel hocam lakin bazı zamanlar günaydın mesajı geliyor bazı zamanlar gelmiyor bazen foto gelmiyor günaydın mesajı geliyor falan böyle karışık durumlarda ne yapsınlar arkadaşlarımız? Onlar adına soruyorum şey olmasın hasdhahdasd

tespit çok güzel hocam lakin bazı zamanlar günaydın mesajı geliyor bazı zamanlar gelmiyor bazen foto gelmiyor günaydın mesajı geliyor falan böyle karışık durumlarda ne yapsınlar arkadaşlarımız? Onlar adına soruyorum şey olmasın hasdhahdasd
ahahaha. Biri geliyorsa öbürü de gelmeye başlar bir süre sonra. Bir de arkadaşlarımız hormanlarına biraz sahip çıksınlar. Zamanla her şey olur :D

dertlisin glb .s :D

ahahaha. Biri geliyorsa öbürü de gelmeye başlar bir süre sonra. Bir de arkadaşlarımız hormanlarına biraz sahip çıksınlar. Zamanla her şey olur :D

Beyler bu işin taktiği yok bence, her kadın kendine has şekilde cins. Süslenmeleri bile bizim için değil, mekandaki diğer kadınlardan üstün olmak için yapıyorlar. Biz de mal gibi bize süslenmiş diyoruz. Sonuç olarak tecrübelerim dahilinde tek bildiğim var, o da karakterinden ödün verdiğin an seni kendinden bile utanır hale getiriyorlar. İpleri hiçbir zaman onların eline vermeyin :)

kızlar da erkekler gibidir, ne kadar garipsediğiniz erkek varsa o sayıda kız da vardır. 3.5 milyar içinde bize en çok uyanı seçmeye çalışırız. hormonal ve genetik özellikler dışında kızların bizden farkını göremiyorum. farklı yönleri de daha duygusal ve dolaylı olmaları bence. birbirlerine canım cicim derken aslında nefret ediyor olabiliyorlar. emin olun ekşide orada burada türk kızı şöyledir böyledir diye kötüleyen adamlar da kötüledikleri kızdan farklı değil

Kendi jenerasyonum için konuşacağım diğer aklı başında jenerasyon kızlar çok şiyyapmaysınlar :p. Bakın şimdi hepsi ayrı ayrı cinsler. Hep bi üstün olma çabası içindeler. Nerde bi zibidi nerde bi tehlikeli ama popüler kaslı tip hepsi ordalar. Para olaylarına girmiyorum çünkü paraya bakmıyorlar. Olay tamamen hava cıvadan ibaret. Oysaki bizim çok akıllı türk kızları asla geleceği düşünmüyorlar evlenme vakti geldiğinde de hemen ay kötü alışkanlığı olmasın işi gücü olsun diyorlar. Sen herkese çaktır ona buna ver barlardan nargile karelerden çıkma daha bi taş çorba kaynaşmayı bilme sonra evlenme yaşı gelince bunları işte kusura bakma başlarım yapacağın işe. Madem öyle baştan adam gibi duracan. Hepsinin burnu kalkık hepsi ayrı peynir. Daha biralara yazacak çok şey var ama hadi neyse. Eyyy yeni nesil Türk kızları alayınızdan nefret ediyoruz ulan cehennemin dibine kadar yolunuz var. Aile kültürü yoksunu mahluklar sizi......

Valla rahat 200 olmuştur abi malum bizim jenerasyon illaki ordan burdan tanıdık çıkıyor hepsi ayrı şeyler valla. Abarttığımı hiç zannetmiyorum valla. O snaplerini falan görsen tövbeler tövbesi.
200 kızla tanışıp işi bitiremediysen sorunu bi de kendinde ara panpa sen bunu duymak istiyosun galiba :D

Orhan acı gerçeği söyledi. 200 kızdan bi tane bile sana uygun olanı yoksa hata sende kusura bakma ceyhun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...