S.a beyler. konu ilk açıldığında gördüm fakat konu hakkındai fikrini herkes paylaşsın diye ses etmedim. Birde erkek erkeğe konuşuyosunuz sonuçta hatun başıma muhabbete dalıp rahatınızı kaçırmayayım dedim.. konu ölme moduna geçmişken hortlatıp fikirlerimi yazmak istedim müsadenizle..
Erkeklerin kızlar hakkındaki düşüncelerini bilemem. yanlış düşünüyorsunuz ya da doğru düşünüyosunuz da diyemem, kimsenin düşüncesşne fikrine karışmak haddime değil. Düşüncelerimi şöyle sıralayabilirim;
Gelen her teklifi kabul eden kızlar için yakıştırılan genel bir sıfat var malum... dolayısıyla herkesten gelen teklifleri kabul etmeyen kızlara ben laf söylemem (burnu havada, paraya bakıyo, arabaya bakıyo) bu demek değil ki bahsettiğiniz gibi maddiata bakan kızlar yok! Elbette ki böyle kızların varlığını bende biliyorum. Yalnız şöyle de bi durum var böyle kızlara denk geliyosanız o kızların tavırlarından rahatsızsanız çok kolay bi yolu var bu kızlardan uzak durun

zaten her fırsatta parayı öne süren kızla aynı evi geçindiremezsiniz.. ne ay sonu gelir ne de huzurlu bi ev yemeği yersiniz

Siz kız güzel olsun diyosanız; kızlarda erkek paralı olcak diyebilir bence gayet adil

bi kız her hafta birikte olduğu kişiyle dışarı çıkmak istiyosa birazda maddi değil manevi açıdan sebebini düşünmek gerek. Mesela sevgilisiyle el ele kol kola dolaşmaktan gurur duyodur. Güzel şeyleride düşünün beyler hep kötülemeyin kızcağızları

)) (tamam braz polyanna mod oldu kabul

) ya da tüm hafta sevgilisiyle zaman geçirememştir. Dışarı arkadaşlarıyla takılmasına da sevgilisinden kota konmuştur( ben yapmam demeyin siz bişey demeseniz bile bakışlarınız tavrınız psikolojik baskı uygular yine kızcağız kısıtlanır).
Biraz empati yapalım.. eminim bu forumdan hiçkimse 20-25 yaşlarında olupta yaşı kadar sevgili yapmış kimseyi hayatında ciddi anlamda istemez. Ben olsam yaşı kadar kızla takılmış bi erkekle zaman geçirmek istemem. Ben 30 yaşımdayım ve hayatıma giren erkek sayısı 4. Karşımdakinden de bunu beklerim . Keza her önüne gelenle flört edenle de takılmak istemem. Adam bana ayıracağı zamanı gidip başkasına ayırıyosa hiç bana bakmadan direk onunla takılsın. Evlensin yuva kursun Allah mutlu mesud etsin

))
Konunun bsşına döneyim evet çook sinir bozucu kızlar var.. ne yazık ki şimdiki nesilde değil her nesilde var.. 2004 senesinde mezun oldum liseden. Bi kız vardı; edirneye 2 yıllığa geçti direk.. ve yine liseden başka kızlarla aynı eve çıkmışlar.. arkadaşımın anlattığına göre bu bahsettiğim kız yan dairede erkek öğrencilerin kaldığı evin duvarlarına yanaşıp bu evde kızlar yaşıyooo diye bağırıyomuş.. sonunda arkadaşım dayanamayıp evden ayrılıp okuluda bırakıp istanbula geri dönmüştü.. diğer kız mı; kendisi gibi biriyle tanışıp evlendiğini duydum sonrasını bilmiyorum.
Kızlarla ilgili bukadar yazdım erkeklerle ilgili de yazayım mı? Yeni konu açarsam topa tutulabilirim

)
Sene 2007.. kuzenlerden biri 10 seneden sonra türkiyeye geliyordu ve kuzenler ve kardeşlerden oluşan 5 kız olarak tatile göndermişti bizi ailemiz...çok yıldızlı otel denen bi tatilköyüydü... yemeklerle ilgili sorun yaşayınca müdüriyet bizim her akşam bi alakart a rezervasyon yapmamıza müsaade etmişti.( o zaman haftada 2 den fazla yere rezervasyon yaptırmıyolardı) Malumunuz rezervasyonu otel odasıyla yapıyordu adamlar... bi akşam yemekten sonra garsonun söylediği cümleyi aynen söylüyorum. " Ben sizin oda numaranızı biliyorum" benim cevabımda aynen şu oldu "eee biliyosan nolmuş? Gelmeyi düşünüyosan buyur gel; geldiğin gibi tam kapının karşısındaki camdan hızlı bi çıkış yaparsın" kızların söylediğine göre sinirden suratım kıpkırmızı olmuş
Güzel kız gördümü gözlerini alamayan erkekler
Köşe başlarında laf atan serseriler erkekler
Kapkaççılar erkekler
Tacizciler erkekler
Erkeklerin hepsi kötü tü kaka demiyorum fakat bu saydıklarım genellikle erkekler oluyo. Eee kızların her erkeği tanımadan kabul etmemesi doğru değil mi?
Sonuç olarak yalnızca bu nesil kızları değil, her neslin kızlarında da erkeklerinde de sorunlular var.. ve herdaim olacak. Gün geçtikçe gözünüze daha çok batmaya başlayacak.. her yeni nesil bir önceki nesilden farklı kültürlere sahip. Nasıl ki zamanında bi kız bi erkeğe olan hoşlantısını önünde *yanlışlıkla mendilini düşürerek yapıyorduysa şimdiki nesilde instagram dan DM atıyo
Birini bulamadım diye üzülmeyin belkide sizin için hayırlı olan budur.
Boşverin kız erkek meselelerinide chevrolet captivia nasıldır? 2007-2009 model almayı düşünmek çok mu yanlış bişi olur