Kocaeli Buluşma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OguzhanC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana uyar.

8 Eylül Pazartesi akşam saat:19:30'da uygunluğu olanlar ile bir İzmit buluşması planlayabiliriz.
Konum önerilerim Umuttepe'de yer alan kafeler veya fuar gölüne yeni yapılan millet bahçesi alanındaki kafeler olabilir. İki lokasyonda da park sorunu yok.

Farklı tarih ve mekan önerilerine açığım.
Aklıma gelen Kocaeli tayfayı etiketliyorum. Zincir gibi herkes tanıdıklarını etiketlerse iyi olur. @bt @Otto Çevrimi @DuzboruDownpipe

Bana uyar.

8 Eylül Pazartesi akşam saat:19:30'da uygunluğu olanlar ile bir İzmit buluşması planlayabiliriz.
Konum önerilerim Umuttepe'de yer alan kafeler veya fuar gölüne yeni yapılan millet bahçesi alanındaki kafeler olabilir. İki lokasyonda da park sorunu yok.

Farklı tarih ve mekan önerilerine açığım.
Aklıma gelen Kocaeli tayfayı etiketliyorum. Zincir gibi herkes tanıdıklarını etiketlerse iyi olur. @bt @Otto Çevrimi @DuzboruDownpipe
Umuttepe yerine İzmit'te olursak daha iyi olabilir. Tarih uyar bana.

Lokasyon olarak

Şu lokasyona da gidebiliriz yine otoparkı müsaitti gittiğim zaman. Hem sizin yol kısalmış olur.
Akşam saatlerinde dolu oluyor genelde burası. Aklıma gelen alternatifler:
İzmit interteks fuar alanı otoparkı
Başiskele Seymen millet bahçesi otoparkı
Ama diğer yerlerde bana uyar Karamürsel'den gelicem.
Edit : Bize katılmak isteyen bir arkadaşım var yalnız 8 Eylül'de müsait değil. Sizin için de uygunsa aynı saat bir sonraki gün (9 Eylül) müsaitmiş. Katılmasını çok isterim, size de uyarsa çok güzel olur.

Son düzenleme:
Bende 9 eylülde %90 şehir dışında olacağım gibi duruyor.

İnterteks alanında Cafe vs yok. Strada kalabalık oluyorsa eleyelim. Seymen millet bahçesini deneyimlemedim. Ama uygunsa gidebiliriz. Maksadım arabaları rahat bırakalım. Sonrasında çay kahve içebileceğimiz bir yer olsun. Öncesinde sonrasında illaki araç başında muhabbet döner zaten.

Bende 9 eylülde %90 şehir dışında olacağım gibi duruyor.

İnterteks alanında Cafe vs yok. Strada kalabalık oluyorsa eleyelim. Seymen millet bahçesini deneyimlemedim. Ama uygunsa gidebiliriz. Maksadım arabaları rahat bırakalım. Sonrasında çay kahve içebileceğimiz bir yer olsun. Öncesinde sonrasında illaki araç başında muhabbet döner zaten.
Seymendeki millet bahçesinde stop&go tarzı kahve vs. alınabilecek bir yer var. Ama kafe yok. Öyleyse Strada olabilir.

Cumartesi-Pazar ve Salı yağışlı görünüyor. Eğer pazartesi hava durumunda dediği gibi yağış olmazsa Seymen'de güzel olabilir. O gün gündüz netleştirebiliriz. 2 lokasyon birbirine yakın sayılır.

Kimler geliyor? Sayımızı bilelim.

@bt (bilgisayarcıya soracağım)
@Otto Çevrimi
@DuzboruDownpipe (araba ikizine de sorarsın)
@kenblock
@Bedirhan
Ben pazartesi gündüz yolda olacağım. Akşam yüksek ihtimalle gelmiş olurum. Yine gündüzden net haber vermeye çalışırım duruma göre.

Cumartesi-Pazar ve Salı yağışlı görünüyor. Eğer pazartesi hava durumunda dediği gibi yağış olmazsa Seymen'de güzel olabilir. O gün gündüz netleştirebiliriz. 2 lokasyon birbirine yakın sayılır.

Kimler geliyor? Sayımızı bilelim.

@bt (bilgisayarcıya soracağım)
@Otto Çevrimi
@DuzboruDownpipe (araba ikizine de sorarsın)
@kenblock
@Bedirhan
1757149424332.png

kısmetse olur. muhtemelen olur gibi