Günümüzde zaten birçok markada standart olarak sunulan donanımları dönüp dönüp yazmak VAG grubunun adeti.Sizce hangi donanımlar saçma, yerine neler olmalıydı? Kodiaq'ı savunmak için sormuyorum yorumunuzu merak ettiğim için
Hiçbir şey anlamadım. Ben de merak ettim giriş seviyede ne olmalıydı, ne olmamalıydı.Günümüzde zaten birçok markada standart olarak sunulan donanımları dönüp dönüp yazmak VAG grubunun adeti.
Standart olarak sunulanları çıkarttığınızda listede sayılı donanımlar kalıyor. Esas işin zevkli tarafı oyuncak kısmıdır. O opsiyon listesindekileri eklesinler bakalım fiyatlar kaça çıkacak ve alan olacak mı? Fiyatlar zaten uçtu gitti de bu donanımlara bu paraları vermek saçmalıktan başka bir şey değil.
Ambition listesinde yazan emniyet kemeri, abs falan gibi şeyleri sen "opsiyondan" sayıyorsan anlamaman gayet normal. Günümüzde çoğu araçta bunlar zaten standart ve olması gereken şeyler. Onları çıkartınca geriye kalan daha kalifiye ve teknolojik özelliği olan şeyler benim için "opsiyondur". ABS'ymiş emniyet kemeriymiş, ESP'ymiş bunlar zaten "zorunlu". Oturup yazmasına gerek yok.Hiçbir şey anlamadım. Ben de merak ettim giriş seviyede ne olmalıydı, ne olmamalıydı.
Haklısın fakat senin dediğini sırf Skoda yapmıyor sonuçta hemen her marka öyle şeyleri gösteriyor.Ambition listesinde yazan emniyet kemeri, abs falan gibi şeyleri sen "opsiyondan" sayıyorsan anlamaman gayet normal. Günümüzde çoğu araçta bunlar zaten standart ve olması gereken şeyler. Onları çıkartınca geriye kalan daha kalifiye ve teknolojik özelliği olan şeyler benim için "opsiyondur". ABS'ymiş emniyet kemeriymiş, ESP'ymiş bunlar zaten "zorunlu". Oturup yazmasına gerek yok.
İşte saçmalık zaten, bende ondan bahsediyorum.Haklısın fakat senin dediğini sırf Skoda yapmıyor sonuçta hemen her marka öyle şeyleri gösteriyor.
Aslında biz anlıyoruz ama (hor görmüyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın) köyden gelen bir amca veya bu işten anlamayan bir bayan yada komple araba cahili olan biri bu tarz şeylere bakmak isteyebilir. Fazla yazı göz çıkarmaz benceİşte saçmalık zaten, bende ondan bahsediyorum.
Orası öyle de emniyet kemerini falan yazıyorlar çok komik geliyor bana.Aslında biz anlıyoruz ama (hor görmüyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın) köyden gelen bir amca veya bu işten anlamayan bir bayan yada komple araba cahili olan biri bu tarz şeylere bakmak isteyebilir. Fazla yazı göz çıkarmaz bence
Orası öyle de emniyet kemerini falan yazıyorlar çok komik geliyor bana.
Özel bir emniyet kemeridir hava yastıklı veya şerit takip sensörlü o zaman yazmak mantıklı da cidden orada kemer yazması aşırı saçmaOrası öyle de emniyet kemerini falan yazıyorlar çok komik geliyor bana.
Ambition listesinde yazan emniyet kemeri, abs falan gibi şeyleri sen "opsiyondan" sayıyorsan anlamaman gayet normal. Günümüzde çoğu araçta bunlar zaten standart ve olması gereken şeyler. Onları çıkartınca geriye kalan daha kalifiye ve teknolojik özelliği olan şeyler benim için "opsiyondur". ABS'ymiş emniyet kemeriymiş, ESP'ymiş bunlar zaten "zorunlu". Oturup yazmasına gerek yok.
Opsiyonlarda bir donanımdır. Neyse uzatmaya gerek yok. Bana gayet komik geliyor. Asya, Güney Amerika pazarlarının bizi de pek ilgilendirmediğini düşünüyorum. Bilgilendirme amaçlı yapıldığı doğru ama konuş.Opsiyon değil onlar, donanım. Asya, Güney Amerika pazarında hala ABS olmayan arabalar satılıyor. Bunları yazmasalar ABS yok mu acaba diye kafada soru işareti kalabilir. Ne var ne yok yazmaları övündüklerinden değil, belirtme ihtiyacından.
Günümüzde zaten birçok markada standart olarak sunulan donanımları dönüp dönüp yazmak VAG grubunun adeti.
Standart olarak sunulanları çıkarttığınızda listede sayılı donanımlar kalıyor. Esas işin zevkli tarafı oyuncak kısmıdır. O opsiyon listesindekileri eklesinler bakalım fiyatlar kaça çıkacak ve alan olacak mı? Fiyatlar zaten uçtu gitti de bu donanımlara bu paraları vermek saçmalıktan başka bir şey değil.