Komşunun yeni defender'ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de selim ustaoğlu'nu instagramda takip ediyorum efsane videolar paylaşıyor içim gidiyo izlerken, sağlam makinalar var

Kendi orjinal motoru yoksa benim icin hicbir hukmu yok.1961 land rover seri2a aracimin bile motoru orjinaldi ve hala saat gibiydi.o motor o arabada olmasa at gitsin çöpe.taktiklari motor muhtemelen 3.0 bmc nin dizel motorudur.bu tarz araclara en cok transit,bmc dizel motoru veya ford benzinli motoru atiyorlar.defender fanatigi biriyim orjinal motor yoksa bende yokum :)

Benim aracta manyeto sistemi bile vardi yani o meshur demir cubuk sokup döndurulerek calistirilan sistem oda calisiyordu

Kendi orjinal motoru yoksa benim icin hicbir hukmu yok.1961 land rover seri2a aracimin bile motoru orjinaldi ve hala saat gibiydi.o motor o arabada olmasa at gitsin çöpe.taktiklari motor muhtemelen 3.0 bmc nin dizel motorudur.bu tarz araclara en cok transit,bmc dizel motoru veya ford benzinli motoru atiyorlar.defender fanatigi biriyim orjinal motor yoksa bende yokum :)

Benim aracta manyeto sistemi bile vardi yani o meshur demir cubuk sokup döndurulerek calistirilan sistem oda calisiyordu
Bizde 6 senedir var amcam kisin azerbaycana gitti geldi tık demedi suan 200 bin km gecti sadece gecen hafta conta yakti onuda erken anladık hic hararet yaptirmadik arabaya sadece conta degisti gene saat gibi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...