2.5 düz dizelmi beniznmi sence o zaman ?
Benim burda sizden öğrendiğim kadarıyla dizel
2.5 düz dizelmi beniznmi sence o zaman ?
para bende tınne hacı düz dizel canıdr2.5 duz dizel paran varsa 300 tdi motorlu olanlar makbuldür
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iş makinelerinde dizel candırBenim burda sizden öğrendiğim kadarıyla dizel
Duz dizel asfaltta surat yapmaz arazide takviye ye alinca sıkıntı yokpara bende tınne hacı düz dizel canıdr
Aynen öyle cok iyiO değil de selim ustaoğlu'nu instagramda takip ediyorum efsane videolar paylaşıyor içim gidiyo izlerken, sağlam makinalar var
biliyorum onuda bir donem kullandık ekipte bizimDuz dizel asfaltta surat yapmaz arazide takviye ye alinca sıkıntı yok
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde 6 senedir var amcam kisin azerbaycana gitti geldi tık demedi suan 200 bin km gecti sadece gecen hafta conta yakti onuda erken anladık hic hararet yaptirmadik arabaya sadece conta degisti gene saat gibiKendi orjinal motoru yoksa benim icin hicbir hukmu yok.1961 land rover seri2a aracimin bile motoru orjinaldi ve hala saat gibiydi.o motor o arabada olmasa at gitsin çöpe.taktiklari motor muhtemelen 3.0 bmc nin dizel motorudur.bu tarz araclara en cok transit,bmc dizel motoru veya ford benzinli motoru atiyorlar.defender fanatigi biriyim orjinal motor yoksa bende yokum
Benim aracta manyeto sistemi bile vardi yani o meshur demir cubuk sokup döndurulerek calistirilan sistem oda calisiyordu