Haklisin ve hakkindan vazgecme. Yok lastik kesermis araba yakarmis millet fazla kurtlar vadisi izliyor. Herkes kendini polat alemdar saniyor. Ne olursa olsun hakkindan vazgecme, kimse boyle tiplere pabuc birakmasin ki soyu tukensin.Beyler, adama haksız olduğunu söyledim, beni arabamı yakmak, lastiklerini kesmekle tehdit etti. Bunu derken yanımda Sigotacımda vardı. Telefondan tehdit edildim. Sonra işi sigortacılarıma bıraktım. O konuştu, ferri davranışından dolayı biraz zor dialog kuruluyor kendisi ile. Hakklı ise hakkını sigortada aramasını belirttik. Kendisi hatalı olduğunu bildiği için, bu işe yanaşmadı. Çünkü bilirkişi, benim haklı olduğumu çıkaracak, trafik sigortası bozulacağı için vandallık yaparak beni ezmeye çalıştı. Neyse. Muhattap olmadım. En son hakkımı helal etmiyorum diyerek sigortacımın yüzüne telefonu kapatmıştır.
Peki aytenimin durumu nasıl. Aynam yerinden fırladı, ellerimle taktım. Ama vida yuvalarından çıktığı için, alet edevat lazımdı. Bir arkadaşımla görüştüm. Yanına gittim aynayı yerine geri monte ettik.
İ20 kapısı yamuldu kimileri 100 kimileri 500 tl masrafı var diyor.
Haklisin ve hakkindan vazgecme. Yok lastik kesermis araba yakarmis millet fazla kurtlar vadisi izliyor. Herkes kendini polat alemdar saniyor. Ne olursa olsun hakkindan vazgecme, kimse boyle tiplere pabuc birakmasin ki soyu tukensin.
Geçmiş olsun abi, tutanakla gitsin sigortadan alabiliyorsa alsın. Salla uğraşma bile hiç
Telefonun ses kayıt özelliği var ise kayıtları da sakla.
Kafama tükeriyim, araç kameram bağlı olsaydı bu sıkıntılar yaşanmazdı.
otoparkta kamera yok mu?
O tarz kayıtlar mahkemede boşanma ve ceza hukuku dışında kullanılamıyor diye biliyorum. Anca tehdide yarar sanırım. Yine de bir avukata danışmakta yarar var tabi.Böyle şerefsiz köpeklere prim vermemek lazım. Çok geçmiş olsun.
Bence telefonuna ses kayıt uygulaması kur, bu dayıyı bir daha arayıp ılımlı konuşmaya başla, sonra hafiften ters yap ve bu tehditlerini kayıt altına al.
Sonra tanıdık bir avukata pasla gitsin şerefsizi.