Kullandınız mı hangisini tavsiye edersinizXiaomi nin kulaklıklarına bakın tatmin eder kesinlikle hemde 70 TL gibi bir fiyata.
Kullandınız mı hangisini tavsiye edersinizXiaomi nin kulaklıklarına bakın tatmin eder kesinlikle hemde 70 TL gibi bir fiyata.
Bende var xiaominin kulaklığı.63 liraya aldım baya memnunum.Modeline bakıp yazarım.Kullandınız mı hangisini tavsiye edersiniz
Ben kullanmadim ama ali efe almıştı ve memnun olduğunu söylüyordu ondan dedim. Ali efe düz boru oluyor bu arada.Kullandınız mı hangisini tavsiye edersiniz
bakayım buna ben kaliteli ses çıkarsın istiyorum bass filan çok önemli değil@ibougur Ben altta satan satıcıların birinden aldım 63 liraya.Ama o satıcı kalkmış.Acaip memnunum ben.Linki aşağı bırakıyorum.
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-h...aklik-p-TELKLKXIAOMIHYBRID?magaza=Hepsiburada
hocam burda ki içine sinen audio technica modellerinden birisini alabilirsin. önceden bu abiden denemek için ckb50 modelini almıştım fena kulaklık değildi. ,Çok para ya şöyle 100-120tl ye yok mu güzel ses veren
Al al ben esas bundan alacaktım yada benzeri idi 150 euro olduğundan dolayı almadım. Bence al b&o iyidir.Beyler 200tl ye kullanılmamış Bang&Olufsen H3 kulaklık buldum alınır mı? Normalde 400tl civarı.![]()
Fiyatı uygun lg bedavaya dağıtmış kullanmıyormuş alan da 0 satıyor yarın mağazaya gidip kodu sorgulatıcam doğruysa alırımAl al ben esas bundan alacaktım yada benzeri idi 150 euro olduğundan dolayı almadım. Bence al b&o iyidir.
Şimdiden hayirli olsun hocam.Fiyatı uygun lg bedavaya dağıtmış kullanmıyormuş alan da 0 satıyor yarın mağazaya gidip kodu sorgulatıcam doğruysa alırım
Kullanılmamış ve orjinalse al benceBeyler 200tl ye kullanılmamış Bang&Olufsen H3 kulaklık buldum alınır mı? Normalde 400tl civarı.![]()
Yok hocam haklısın zaten fakat benim bütçe yetmedi yoksa b&o veya senheiser alacaktım. Bose da jbl den sonra hiç fena değil aslında
gaz verme usta bana
Fark eder hocam zaten pek sesi falan iyi kulaklıklar değiller. Hatta bu gün bose la karşılaştirdım baya fark var.iphone'un orjinal kulaklığına göre telefonda ne kadar fark eder?