(Konu Dışı) Beşiktaş-Benfica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye ligini bir kaç yıldır takip etmiyorum, hakem, şike, fetö, holiganlık v.s derken futboldan iyice soğuttular. Doğru düzgün güzel futbol izlemek, güzel teknik yorumlar dinlemek artık hayal oldu. Takımlarımızın sadece Avrupa'daki maçlarını takip ediyorum. Beşiktaşlı değilim ama Beşiktaş'a başarılar..

Son düzenleme:
Bir genel durum değerlendirmesi yaparsak Beşiktaş şuana kadar büyük maçlarda , iyi ve oynaması gerektiği gibi oynadı ve hiç yenilmedi bugün taraftarla beraber en az 1 puan alarak gruptan çıkmak işini %90 bitereceğini düşünüyorum 1-0 gol R.QUARESMA

İnşallah yenecek bugün KARA KARTALIM.Tahminim de 2-1 alırız golleride aboubakar ve quaresma atar (bi ihtimal kornerden stoperlerimizde gol atabilir diye düşünmekteyim)

Fenerbahçe taraftarı olarak Beşiktaş'lı oda arkadaşımla kol kola heyecanla izledik, Beşiktaş'ı azminden dolayı tebrik ederim çok zevkli bir maçtı.

Elim ayağım titredi, dizlerimin bağı çözüldü, sesim kısıldı... Ömrümden ömür gitti yine. Gece 1:30 oldu, ben hala vur diyorum at diyorum. :)

Son düzenleme:
Dün açamadım forumu sesimde gitti bağırmaktan :D beşiktaşım herkese gösterdi yenilmeyeceğini.

Dün açamadım forumu sesimde gitti bağırmaktan :D beşiktaşım herkese gösterdi yenilmeyeceğini.
Arkadaşlar bugün randevum vardı doktora gittim. İşaret diliyle anlaştık. Birkaç şey vardı. Önümüzdeki ay gel, o zaman anlatırım dedi. En azından ağzından öyle okudum :) Sesi hiç çıkmıyordu. Ben de ıslık gibi sesimle anlattım derdimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...