Konu Dışı DJI Osmo Mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Geçenlerde Djı Osmo Mobile çıktı. Nasıl bir teknoloji dış uzadan gelmiş olmalı. Esasen Djı osmo düşünürdüm, ama bu ondan daha iş görür gibi. Bu alet sırf kendini kullandırtmak için bile ülke ükle gezdirir.

Sizce Djı Osmo almakmı mantıklı, yoksa Djı Osmo mobilemi

Bu Djı Osmo http://www.hepsiburada.com/dji-osmo-mobile-telefon-icin-gimbal-sistemi-topmodels-garantili-p-HBV000001EHX6?magaza=Top Models

Buda Djı Osma Mobile :http://www.hepsiburada.com/dji-osmo-el-gimbali-ve-4k-kamera-mikrofon-p-OUTIONDJIOSM?magaza=Top Models

Son düzenleme:
Benim aracın incelemesini çekerken @CVfilms cevat benzer bir kamera kullanmıştı. Belki o fikir verebilir.

Benim aracın incelemesini çekerken @CVfilms cevat benzer bir kamera kullanmıştı. Belki o fikir verebilir.

Cevat Djı Osmo kullanıyor. Fakat onun ses ile ilgili sorunları olan bir kamera, üstelik gelişmeye müsat değil. Neden çünkü yarın iphone 9 , samsung 8 çıkınca Djı Osmo hep kullanabilceğin bir gimble olacak. Djı Osmo nedense pahalı ve ses sıkıntısı yaşayan bir makine.

Zaten mikrofon sıkıntısı iphone7 plus icin olucak diyor 3.5 mm lik giris kalktiya sarj giriş yerinden takılmıyor.cihazın çalısma mekanizmasını tam bilmiyorum ama teli ters çevirirse kamera randımansızlaşabilir

Bence alınılabilecek bir ürün ama yinede biraz bekleyip başka testlerinede bakmak lazim tabi bide fiyatı değermi onu düsün mek 1400 lira iyi para amerikadan alma şansı varsa ordan almak lazim gerçi güncel kurla aradaki fiyat farkı azalıyor ama yinede 500 tl fln fark var galiba

Cevat Djı Osmo kullanıyor. Fakat onun ses ile ilgili sorunları olan bir kamera, üstelik gelişmeye müsat değil. Neden çünkü yarın iphone 9 , samsung 8 çıkınca Djı Osmo hep kullanabilceğin bir gimble olacak. Djı Osmo nedense pahalı ve ses sıkıntısı yaşayan bir makine.
Bana fiyat biraz pahalı geldi beyler. 200 dolara iyi olurdu. 300 biraz fazla kaçmış bence. Tr'deki fiyattan bahsetmiyorum zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...