Konu dışı head & shoulders şampuanın sarı renk olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abooo buralar soguk, dondum sabah sabah. Zifiride karanlik. Şu hed en shildirin resmini cekseydiniz iyu oludu. Sari rengi daha iyi anlardik. Belki sen sari goruyon biz mavi gorcez. Bakmam lazim..

Ben surekli kepege karsi kullaniyorum orjinali sari hocam bi anormallik yok :D cokta etkili baska sampuan kesinlikle kullanmiyorum.

beyler o zaman benim ki mi bozuk şimdi çok hafiften bi mavilik var benimkinde ya da benim çocuk mentollü ile kepeğe karşı olanı birbirine mi karıştırdı naptı

Limon aromalı olan kepeğe karşı etkili haldırşaldır hafif sarımsı oluyordu diye hatırlıyorum. Bir ara ben de kullanmıştım.
Aynısının mentollü kafa yakanı var o da mavimsi beyazdı. Berber kafamı yakarken öğrendim, unutmuyorum onu.

tamam işte bende 2 tane var hem kepeğe karşı olan hemde mentollü; mentollü olan mavi ondan herkes emin :D ama kepeğe karsı olan beyaz ama üstünde 2 ton açık mavi var gibi ya da ben karıştırdım bişeyler oldu işte bilmiyorum ki :D

tamam işte bende 2 tane var hem kepeğe karşı olan hemde mentollü; mentollü olan mavi ondan herkes emin :D ama kepeğe karsı olan beyaz ama üstünde 2 ton açık mavi var gibi ya da ben karıştırdım bişeyler oldu işte bilmiyorum ki :D
Kepeğe karşı etkili olanların iki ya da 3 farklı aromalısı var. Biri sarımsı limon, diğeri mentol mavimsi. Düz mis kokulu olan beyazı da olabilir. Eskiden aroma mı vardı...

Ama kepege faydasi oluyor gercekten. Ben bi ara clear men kullandim hemen kepek olustu tekrar haldirşaldira gectim yeniden yok oldu :D

Kalıp sabun mu? Evlerden ırak... bi kere kullanmak gibi bi hata yaptım afedersiniz saçın namına koyuyor bi daha kullananı gibsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...