Çok test izlemekten oluyor bunlarMavimtrak olmasın o panpa sabah sabah güldürdün![]()

Çok test izlemekten oluyor bunlarMavimtrak olmasın o panpa sabah sabah güldürdün![]()
Haydaaa ne tez bu sarı olduBen surekli kepege karsi kullaniyorum orjinali sari hocam bi anormallik yokcokta etkili baska sampuan kesinlikle kullanmiyorum.
Mentollu olanlarda mavi ustabeyler o zaman benim ki mi bozuk şimdi çok hafiften bi mavilik var benimkinde ya da benim çocuk mentollü ile kepeğe karşı olanı birbirine mi karıştırdı naptı
Kepeğe karşı etkili olanların iki ya da 3 farklı aromalısı var. Biri sarımsı limon, diğeri mentol mavimsi. Düz mis kokulu olan beyazı da olabilir. Eskiden aroma mı vardı...tamam işte bende 2 tane var hem kepeğe karşı olan hemde mentollü; mentollü olan mavi ondan herkes eminama kepeğe karsı olan beyaz ama üstünde 2 ton açık mavi var gibi ya da ben karıştırdım bişeyler oldu işte bilmiyorum ki
![]()
O zaman haldır şaldıra devamAma kepege faydasi oluyor gercekten. Ben bi ara clear men kullandim hemen kepek olustu tekrar haldirşaldira gectim yeniden yok oldu![]()
Biz onu eskiden arabayı yıkamak için kullanıyordukYa bırakın bu heden şoldırsmış kıliır men miş löpatit marsiyelmiş sür kafana arap sabununu olay çözülsün