O koruyucu olmasa da bişey olmazdıHep gidip piyasadaki en ucuz kırılmaz camlardan alırım, bu telefonumu da birkaç kez korudu da önceki telefonumu 4-5 kere falan bariz korudu. Yere ekran üstü çakılıp jelatin boydan boya çatlıyordu, ekran sapasağlam.
Camın kırık olduğunu belirtirseniz yenisini yollarlar belki. Hepsiburada bu aralar çok hayinlik yapıyo ama denemek lazımNe yapsam ne etsem derken en sonunda en ucuza çözeyim bu işi dedim. Gittim bi telefoncuda 10 liraya ekran koruyucu yaptırdım kel kör bi şey. Ekran kenarlarından ışık kırıyor, parmak izi bırakıyor onun dışında sıkıntısı yok dokunma hassasiyeti gitmedi pek hepsiburadadan da 9 liraya kılıf sipariş verdim yanında cam hediyeli. Biraz önce elime ulaştı, cam kırık çıktı Kılıf da telefoncuların 15-20 liraya sattıklarıyla aynı malzeme. Petrolü kaynatıp kalıba dökmüşler öyle dandik hoparlörü, kamerası, tuşları denk geliyor yerlerine onda da sıkıntısı yok Hepsini, bu paraya bu kadar oluyor diyip kabullendim bakalım
Bi yazarım şansımı denerim gönderirlerse yedekte bi tane cam dururCamın kırık olduğunu belirtirseniz yenisini yollarlar belki. Hepsiburada bu aralar çok hayinlik yapıyo ama denemek lazım
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben aliexpressten alıyorum 2 aylık yoldan sapasağlam geliyor hepsiburada şurdan şuraya yollayamıyo. Fena gıcığım bu aralar hepsiburada'ya bırakmayın hakkınızı onlardaBi yazarım şansımı denerim gönderirlerse yedekte bi tane cam durur
Aliexpressten de 2 tane söyledim onlar da bi ara gelir bakalım gönderici ekstra bi koruma yapmamış, aras kargo da dikkat etmediyse kırılması normal. 2 siparişimi de vaktinde gönderdiler ben memnun kaldım genel olarakBen aliexpressten alıyorum 2 aylık yoldan sapasağlam geliyor hepsiburada şurdan şuraya yollayamıyo. Fena gıcığım bu aralar hepsiburada'ya bırakmayın hakkınızı onlarda
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi