Hocam monster notebook tavsiye etmeme sebepleriniz neler?Monster ürünleriyle ilk tanışmam 2005 ya da 2006 yılında olmuştu, o zamandan geçtiğimiz birkaç yıl öncesine kadar ürünlerini asla kimseye tavsiye etmedim. Şu anda ise durum biraz daha farklı, eğer bütçede sınır varsa ama cihazın performansı çok iyi olmak zorundaysa alınabilir diyorum fakat yüksek performanslı bir cihaz için iyi bir bütçe ayarlanmışsa Dell - Asus tavsiye ediyorum. MSI'lar ile ilgili bazı modellerde ortaya çıkan kronik sorunlardan dolayı Dell ve Asus'a göre biraz daha uzak olsam da ufak bir araştırmayla MSI da tercih edilir. MSI alınacaksa internetten model adını yazıp "power management problem" ya da "cooler noise problem" yazıp forumlardaki şikayetlere göz atmakta fayda var çünkü gerçekten de bazı modelleri kronik olarak restart sonrasında açılmayabiliyor ya da fanında turbo mod sıkıntısı veya fan yapraklarının bir yere takılmasından dolayı kafa ütüleyen bir ses olabiliyor. Son 3 yılda kullandığım 2 MSI cihazda da bu sorunlar var maalesef.
Oo güzel güzel, direk kullanıcıdan yorum alıcazrez aldım, aktif monster kullanıcısıyım hemde canını alıcak şekilde kullanıcısıyım ve okulda 10 arkadaşa aldırdım tüm soruları akıtın gelsin, akşam mesai sonrası yazayım cevapları![]()