Mi5 ve Mi5s var abi ram değişiyo paraya göre ama tr de bu seçenek yok tabi hep basicbunun kac cesıdı var yahu. 4 olanı degılde 3 olanı var dıye bılıyorum

Mi5 ve Mi5s var abi ram değişiyo paraya göre ama tr de bu seçenek yok tabi hep basicbunun kac cesıdı var yahu. 4 olanı degılde 3 olanı var dıye bılıyorum
xiaomi den ıkı urun aldım mıband 1s ve 2. ıkısıde cok ıyıydı. telefon alırkende parca sıkıntısını bıldıgımden almadıydım ama turkıyeye gelmeye karar verırse efsane hamle olurMi5 ve Mi5s var abi ram değişiyo paraya göre ama tr de bu seçenek yok tabi hep basicmi5 de basic olarak 3 gb mi5s de basic olarak 4 gb ram var.
Ben de xiaomi mi bank 10400 lük powerbank ve Hybrid HD kulaklık aldım 2 sinden de acaip memnunum.Kılıf ve ekran koruyucusu bulunabiliyor sıkıntı yok o konuda internette var.Ekran filan da aliexpressten geliyor sıkıntı yok telefoncuda taktırabilirsin ekranın kırılırsa filanxiaomi den ıkı urun aldım mıband 1s ve 2. ıkısıde cok ıyıydı. telefon alırkende parca sıkıntısını bıldıgımden almadıydım ama turkıyeye gelmeye karar verırse efsane hamle olur
benım ıcın daha cok test sonucları degılde gozumun gordugune bakarak aldım ben. tuttuk c7 yı note 5 le baktık hersey aynı oyunu da acma hızıda performansıda cok benzerdı aldım. ya ben cok ınternetten almıyorum acıkcası yoluma bır telefoncu cıksın sorım alım kafasındaym genelde bırde su alıden bır kez agzım yandı ordan onu al gıt telefoncuya vs yanı kendılerı gelene dek telefon almam kendı adıma. 4 ınch cok tatlı gelıyor banaBen de xiaomi mi bank 10400 lük powerbank ve Hybrid HD kulaklık aldım 2 sinden de acaip memnunum.Kılıf ve ekran koruyucusu bulunabiliyor sıkıntı yok o konuda internette var.Ekran filan da aliexpressten geliyor sıkıntı yok telefoncuda taktırabilirsin ekranın kırılırsa filanBen SE almasaydım Mi5 alcaktım babam az daha bütçe ekledi
Benim 4" minnak da baya performanslı 131 bin antutunun verdiği değer ben 125-130 bin arası alıyorum rahatça.
Her yere giriyor özellikle okulda arama varsa millet tepsi gibi telefonu saklamaya çalışıyo ben hemen saniyesinde sıkıştırıyorumbenım ıcın daha cok test sonucları degılde gozumun gordugune bakarak aldım ben. tuttuk c7 yı note 5 le baktık hersey aynı oyunu da acma hızıda performansıda cok benzerdı aldım. ya ben cok ınternetten almıyorum acıkcası yoluma bır telefoncu cıksın sorım alım kafasındaym genelde bırde su alıden bır kez agzım yandı ordan onu al gıt telefoncuya vs yanı kendılerı gelene dek telefon almam kendı adıma. 4 ınch cok tatlı gelıyor bana![]()
annemde benım de bır zamanlar kullandıgım ve sonra kendısınede aldıgımız mega var 6.3 sen bırde onu dusun okul zamanı sılah olarak tutuyordumHer yere giriyor özellikle okulda arama varsa millet tepsi gibi telefonu saklamaya çalışıyo ben hemen saniyesinde sıkıştırıyorum![]()
Valla direk bota sıkıştırıyorum cayır cayırannemde benım de bır zamanlar kullandıgım ve sonra kendısınede aldıgımız mega var 6.3 sen bırde onu dusun okul zamanı sılah olarak tutuyordum![]()