KONU DIŞI:Türk Telekom Akşam Yavaşlayan İnternet

Oturduğunuz kata göre bile hız değişebiliyor. Ben 9.katta oturuyorum. Ana cihaz ise -1 (otopark) de.

Uydunette en kötü şeylerden biri sinyal düşüklüğü. Modemleri berbat. Değiştireyim desen değişmiyor meret. Salonda kablosuz çekmiyor :D
He ya modem sıkıntı, kabul :) anca wifi spotter tarzı cihaz alırsan çözüm bulursun. Araya duvar girince kafayı yiyor cihaz, o yüzden koridora çekiyorum bazen salondan modemi

turkcel superonline kullanıyorum. kablosuz modemle bağlanıyorum aynı zamanda 1 2 araştırırken gözüme ilişmişti. kablosuzda internet hızında dalgalanmalar fazla oluyormuş + olarak youtube da izlediğim videolarda internetin bir diğer yavaşlama sebebi de akşam 7 den gece 11 12 ye kadar herkes evinde pc ve cep telefonu ile internete girdiği için ve bizim kullandığımz internet de o bölgedeki ana cihazdan bölünerek dağıtımı olan bir yapıda olduğu için akşam 7 gece 12 internet yavaşlamasına yapılacak çok birşey yokmuş. Ha şanslıysanız sizin internet ana cihaz değil farklı bir bölgedeki cihaza falan bağlıysa o zaman yaşamazsınız deniyor. Tam bilmiyorum dediğim gibi ama ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım...

Uydunetçi arkadaşlar, apartman girişinde bi cihaz var, onun kalibrasyon ayarı mı ne yapılması gerekiyor. Bi adam geldi çözemedi problemimi, sonra daha kalifiye olan biri gelip o cihaza baktı. Abi bu cihaza dokunduğun vakit bile adaptasyonu kayboluyor haberin olsun dedi ve cidden o ayar çektiğinden beri hız sorunu çekmedim.
Gelmiyorlar ki Her gün arıyorum, kaç tanesini sinirden ağlatmışımdır

Tüm cevapları okuyamadım ama cevabı çok basit. Altyapı tırt ve akşam insanlar evlerine geliyor herkes internete giriyor. Sorun da türktelekom altyapısının sorunudur sizlik bişey yok. Ama bi hak elde edebilir misiniz? Tabiiki hayır :)