Köprü ve Otobanların testi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@istanbul Hocam fikir güzel. Yalnız şöyle bir sıkıntı var: Bu arkadaşlarımızın maalesef bu yolları, köprüleri eleştirebilme gibi bir seçenekleri olamaz. Bu yüzden objektif yorumların yapılabilmesi çok zor. Fikir güzel, ama bazı arabaları yerden yere vurdukları gibi hiç hoşlarına gitmeyen bir yolu yerden yere vururlarsa büyük arızalar çıkar. Özel şirketlerin ürettiği endüstriyel bir ürünü eleştirmekle kamusal bir hizmeti eleştirmek çok farklı. Bazı otomobil firmaları bile araç vermez oldu objektif eleştiriyi kaldıramadıkları için. Denk geldikleri ilk eleştirilesi kötü yoldan sonra kapatır giderler dükkanı :)

Dizilerde, billboard'larda, ürün yerleştirme uygulamalarında köprü, yol, tünel gibi çalışmalar hizmet için değil, siyasi, ekonomik, kültürel çıkar ve propaganda için kullanılıyor. Hayatın hangi iş dalında olursa olsun yükselmek isteyenlerin yaptığı ilk şey uygulamaları övmek, göklere çıkarmak haline geldi. Bireysel olarak bu örneği sunmak hatalı olabilir ama kurumsal bir kimliği olan, mal veya hizmet sunan işletmelerin yükselmek adına hükümetin yaptıkları işleri bilhassa ön plana çıkarmak gibi çabalarını her alanda görebiliyoruz. O sebeple ' yeni açılan köprü ve otobanların testinide yapmalı bence. Mesela avrasya tüneline girip çıksınlar, anlatısınlar ' tarzı bir uygulama otopark.com'u istese de istemese de taraf olarak gösterecektir. Otomobil tanıtımı yapan bir işletmenin, yol tanıtımı yapması ne alaka ? soruları sorulacaktır. Taraf olan bertaraf olur tavsiyesine göre de bunu kötü niyete yormak isteyecek şahıslar, kurumlar olabilir.
Genel anlamda ' Karadeniz Turu ' gibi bir gezi projesi yapılıp sadece bahsedilen köprü-yol-tünel ile sınırlı kalmayacak şekilde planlanırsa o zaman daha münasip olacağını düşünüyorum. Öbür türlüsü reklama girer ki bu otopark'a zarar verir.

Son düzenleme:
Bana gore once su ikinci el testleri gelmeli sira cok uzadi. ellerindeki bunca destegin ve arka planda calisan arkadasin yarisindan azina sahip insanlarin daha fazla test koyduklarini gordugumde uzuluyorum (tabi test denirse ) az olsun bizim olsun ama bence su durumun biraz daha ustune cikilabilir diye dusunuyorum

Bu
istersen şu memlekete hava otobüsü getir böyle havada uçarak gezelim bu seferde kuşlar nerede uçacak diye laf yaparlar.. yadırgamam
alıştım artık bir şey demiyorum
Buyuk ihtimal arkadas kendi vergilerimizle baskasina yaptirip ustune birdaha bizden para almalarina kizgindir yoksa yola laf ettigini dusunmuyorum yahu

Bu

Buyuk ihtimal arkadas kendi vergilerimizle baskasina yaptirip ustune birdaha bizden para almalarina kizgindir yoksa yola laf ettigini dusunmuyorum yahu
yok Aydın abi için demiyorum, genelde insanlar memnun olmamak istiyorlar gibi, yapılan şey bu ülkeye faydalı bile olsa illa ki bir pürüz bulup açık arama peşindeyiz maalesef, elbette iyi/kötü şeyleri konuşacağız ama ülkemizi severek konuşmalıyız

yok Aydın abi için demiyorum, genelde insanlar memnun olmamak istiyorlar gibi, yapılan şey bu ülkeye faydalı bile olsa illa ki bir pürüz bulup açık arama peşindeyiz maalesef, elbette iyi/kötü şeyleri konuşacağız ama ülkemizi severek konuşmalıyız
Hocam bende onu anlamiyorum benzinden ve arabadan devamli geciriyorlar dolar rekor kirmis otoyol parali oldumu herkes ayaga kalkiyor :D

Ham petrolün varil fiyatı şubat ayında 33 dolar iken şuanda 51 dolar. Temmuz'da 41 dolardı. Benzin ve motorin fiyatlarında ki zamlar hükumet kaynaklı değil piyasa kaynaklı. Musul operasyonu ve Fırat Kalkanı harekatının etkileri de görülmeli.

Hocam bende onu anlamiyorum benzinden ve arabadan devamli geciriyorlar dolar rekor kirmis otoyol parali oldumu herkes ayaga kalkiyor :D
maalesef hocam :) bakın iyi dediniz ben öğrenciyim ve benzinli arabam var benzini de kendi harçlığım ile karşılarım, mesela bu ay 0 çektim istanbula gidemedim :) kısacası benzin fiyatlarından inanılmaz rahatsızım öyle böyle değil fakat birde şöyle bakıyorum,
netice de bir savaş içerisindeyiz ülkenin derdi bitmiyor ki ve bu ülkenin geçmişten gelen bir üretimi ve ihracatı yok ki maalesef, mecbur tek gelir kaynağı bulunduğumuz durumu da göz önüne alırsak vergiler maalesef, acı ama gerçek
herkes ister daha iyi koşullarda yaşayalım benzin 2 lira olsun o ucuz olsun bu ucuz olsun ama her şeye rağmen toprak bizim toprağımız :)

Otomobil firmasına benzemez hacılar. Öyle köprüyü yolu falan eleştiremezler, devlet hani karşıdaki. Kan alırlar Kamil kan. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...