Köprü ve Otobanların testi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu başlığı gereğince yorumuma gelince, gelişmiş ülkelerde bu tür tanıtım videoları vs oldukça keyifli olabilir ama yollarla ilgili bi eleştiri yapılsa aha sen şu siyasettensin olur, tam tersi övgüler methiyeler düzülse de tam tersi olur. Hiç bulaşmamak daha iyi otopark.com takipçilerin coşturmaya devam etsin :)))

Yalnız ister istemez her konu siyasete kaymaya başladı farkında mısınız? Sebebi belli değil mi sizce. Dolar almış başını gitmiş, ülke hem içerde hem dışarda savaşta, 3-5 milyon Suriyeli'yi almışız, yürüdüğümüz her gün kullandığımız caddelerde bombalar patlar olmuş, millet geçim sıkıntısına düşmüş, insanlar gergin, geleceğinden umutsuz ve mutsuz. Bu kadar gerginliğin sonu iyi olmaz.

arınma gecesi yapılması fikrimi yineliyorum
0c13f91d580ceeb6ae98a82d1e560333_670.jpg

Görüş farklılıklarına,bozuk psikolojimize rağmen başka bir başlıkta laga luga yapıp fakır fakır gülebiliyorsak hala hepimizin içinde bir sıcaklığın,mutluluğun,umudun olduğunun göstergesidir.Seviyorum lan...
Kız olmana gerek yok, insan olman yeterli olduğunu da biliyoruz sarılalım :) hep beraber :D

Vergilerden bıktıysanız gelin kıbrıs'a adamlar geçen ay mazotun fiyatı 3.45 tl oldu diye isyan ettiler mesela :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...