Köprü ve Otobanların testi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az calisin az maas alin ama cocugunuza ailenize bol vaktiniz olsun. Pegasusda 2 yegen var. Adamlarin haftada 2 gun tatili var ama biyolojileri alt ust oldu. Gece vardiyasi gunduz vardiyasi bayramlari zaten yok. Yaz tatilide iptal.. Anca ilkbahar kis tatil yapiyorlar.
Zaten şu olay olmasa yapacağım iş kesinlikle pilotluk

Abi şimdi ben herhangi bir 4 yıllık okula gideceğim, yine de kursuna gidebiliyor muyum yanlışım yok dimi? Geçen yıl konuşmuştuk tam hatırlayamadım uzun zaman oldu.

Valla ben isimden memnundum
Biraz şevk lazım
Yeri geldi gece vardiyasında da çalıştık ama ben geceyi daha cok seviyodum mesela
Kisiye göre değişiyor tabi

Apron otobus soforu olan esi ve kizi gece vardiyasi oldugu gunler babalarinda yatiyorlar. Senin esin belki geceyi yalniz geciriyor olabilir. Ama bizim yenge korkuyor babasinda sabahliyor. Birde bu durum var..

İyide aile olmaya engel teşvik edecek bi durum yok ki
Arkadaşların kafasını bulandırmayalım abi
Sen öyle bi anlattın ki sanki hic sosyal yasam yokmus gibi :D

Seni gece 3-11 ve 11-9 vardiyalarinda gormek isteriz.. Ben bilgi islemciyim.
Sabah 08:30 aksam 18:00 calisirim. Her haftasonu cimartesi pazar fix tatil. Sor bakim orhan abin nasil calisiyordu...

reis ben yerin 560 mt altında gece vardiyası gündüz vardiyası farketmeyen ortamda çalıştım :)

Ya valla sıkıntı buysa gibeyim sıkıntıyı bunu da olamassak benden baska da bir şey olmaz.

Yab tamam isimiz çok yoğun ama öyle sosyal yasami etkileyecek kadar kötü olsa ilk birakacak kisi ben olurdum

Gittiğin geldiğin saat belli değil aile için sıkıntı kimin tam ne yaptığını bilemezsin evde sıkıntılar çıkar yoksa bekar adam için süper hayat ya bi gün ordasın bi gün burada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...