Direksiyonu zoomladim iste sahibindende gezerken rastladim o yuzden ordan aldim fotolariFotoğrafları bir kırpsaydın bari. Bu nasıl konu açmak ? Ayrıca neden sahibinden fotosu ?![]()
Nasıl benzemiyor yaw aynı işte sen toyota fanısınİkisini de benzetemedim ilk bakışta,çok zorlarsan belki zorla bulursun benzerlik.O kadar da olur yani bir zahmet,ikisi de otomobil deyip benzetmeye benzemiş bu iş
5.resimdeki araç mazdayla ortak üretim direksiyon gösterge iç trim göğüs vs aynı. Gerisinde haklısınEkli dosyayı görüntüle 23068Ekli dosyayı görüntüle 23069Ekli dosyayı görüntüle 23071Ekli dosyayı görüntüle 23070
Ekli dosyayı görüntüle 23072Ekli dosyayı görüntüle 23073
Ekli dosyayı görüntüle 23074
TOYOTA COROLLA VE RAV4 AYNI. Ki diyecekler olacak bunlar hepsi başka fabrika başka yerleri hedefleyen toyota diye.Aynı markanın sadece modelin ismini değiştirip başka kıtalarda sattığı markalar var iken Toyota’ya saygı duyulması gerekiyor
O da bu ülkede değil zaten5.resimdeki araç mazdayla ortak üretim direksiyon gösterge iç trim göğüs vs aynı. Gerisinde haklısın
Aksini iddia edenin de ne olduğunu hepimiz biliyoruzBence gayet doğru bir tespit, ayrıca tüm çekik gözlüler de japondur
Tatar Ramazan?Aksini iddia edenin de ne olduğunu hepimiz biliyoruz![]()