Dün gece 1 suları gibi gazlamaya çıktım arkadaşla, canım sıkıldı, koydum depoya ethanol ü, gazlıyorum işte boş yollarda, altımda golf var, arabada esp yok bu arada, Ankara'da oturanlar bilir İncek bulvarını, sonu Tulumtaş'ın orasıdır, sonra çevre yoluna çıkıp iyice zorlamaktı arabayı planım, yazılım ile ilgili 1-2 küçük sıkıntı yaşıyordum, onla ilgili log alacaktım neymiş sıkıntı diye. Neyse arkadaş obd den görebildiği protokollerin logunu alıyor, bi yandan sürekli dip gaz, bi yandan viraj kasma, incek in virajları da hep kör nokta, neyse bi viraja geldim, yavaş döndüm oradan, çünkü daha önce aynı viraja girip arabayı az daha pert ediyordum, sebebi gece gece yolun ortasına yatmış köpek sürüsüydü. Tam arkadaşa onu anlatırken karşıma viraj geldi, tam virajı alırken güzel, aptal kedinin teki karşıdan karşıya koşarak geçmeye başladı, bende ezmeyeyim diye sağa dönüş virajın tam ortasında bariyerlere doğru kırdım arabayı, sonra tekrar sağa kırınca başladık topaç gibi dönmeye
aklımdan o anda o kadar çok senaryo, soru-cevap geçti ki, beynin gerçekten hızlı çalışan bir organ olduğunu anladım
2 soru geçti aklımdan, bir kaza yapsam ölür müyüm, iki kaza yaparsam ne kadar hasar alırım ve bu hasarı nerede yaptırırım? İlk sorunun cevabı net hayırdı ama ikinci soru hasarın çok kötü olacağı ve nerede yaptıracağımı bilmemek olmak çok korkuttu beni ve ardından sabaha kadar çekici-polis bekleme görüntüsü geldi aklıma ve dedim ki benim bu arabayı kurtarmam lazım aga. Sonra internette izlediğim ileri sürüş videoları geldi aklıma, tam benim senaryo, topaç gibi dönmeye başlayan araba nası kullanılır, hemen gazı-freni bıraktım ki lastiklerin hızı eşitlesin, sonra arabanın dönme hareketini devam ettirmem gerektiği geldi aklıma, karşı çıkarsam net kaza sebebiydi, çıkmadım, direksiyonun bana hissettirdiği komutlara uyarak yol dik bariyerlere dimdik bakarak yolda durdum ve stop ettim
en korktuğum an, tamamen 180 derece dönmüş geri gitmeye başlayınca araba orada hızımın hala yüksek olması çok tediegin etti, ama soğukkanlı olmam gerektiği geldi aklıma, hemen kırdım topladım arabayı, baktım millet lastik sesinden dolayı restaruantlardan koşarak çıkıyor, hemen kaçtım oradan, ilerde sağa çektim, derin bi nefes aldım, gazlamaya devam, o ibre 245 i görecek ve gördü Ama bana ders olsun, sonunu görmediğim virajda bir daha asla arabayı zorlamam. Daha önce 4-5 kere başıma gelmişti fakat hiç biri bu kadar kötü değildi.
Not: Abdestsizken gazlamaya çıkmayın, kedi yaşıyor

Not: Abdestsizken gazlamaya çıkmayın, kedi yaşıyor
Son düzenleme: