Koray Spor Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saracer

Panpa
Destekçi
6 Kas 2016
1,239
5,027
4,470
40
Istanbul & Basra (Irak)
Marka
Lexus
01.01.2018 tarihinde Koray Spor sitesinde Nike marka siyah beyaz renk kampanyalı bir ürün sipariş ettim. Ürünün fiyatı 130 TL idi. Aynı ürünün farklı alışveriş sitelerinde ki fiyatları 140 civarlarındaydı. Koray Spor a güvenerek Koray Spor'dan sipariş verdim. 04.01.2018 tarihinde Koray Spor'dan aradığını söyleyen bir hanımefendi ürünün tedariğinde sorunlar yaşadıklarını ve ürünü kargolayamayacaklarını ilettiler. Mağduriyetinizi gidermek için siteden 230 TL'değeri ve altında indirimsiz bir model seçmemi söylediler. Siteye girdiğimde neredryse bütün modellerin indirimde olduğunu gördüm. Bana söylediği fiyatta sadece bir ayakkabı vardı o da pembeydi. Ben de pembe bir model istemediğimi siyah beyaz bir renk istediğimi söyledim. O zaman yapabileceğimiz bir şey yok paranızı iade edelim dediler.Ben de iade aldığım zaman aynı ayakkabıyı başka sitelerde sipariş edemiyorum o sitedeki ürünlerde satılmış. Yani şu an o fiyata ayakkabı alamıyorum. Siz bize beğendiğiniz bir modeli söyleyin neler yapabileceğimize bakalım dediler. Adidas marka indirimde 202₺ değerinde siyah beyaz ayakkabı beğendim. Arayan hanımefendi ayakkabının indirimsiz fiyatı (309Tl) üzerinden indirim yapıyor ve benden 40 TL fiyat farkı talep ediyor. Yani 200₺ yr alabileceğim ürünü 180 liraya satarak benim mağduriyetimi sözde gideriyorlar. Ben de fark ödeyemiyeceğimi bana başka bir teklif sunmalarını istedim böyle bir şeyin mümkün olmayacağını bu durumda sadece iade yapabileceğini söylüyor. Ben de iade istemediğimi söylüyorum yaklaşık 2 gündür bu meseleyle uğraşıyorum. Şuan ayakkabısız kaldık.Siz sakın bu siteden alışveriş yapmayın. Başınıza böyle şeyler gelir sonra. Stokta olmayan ayakkabıyı satıyorlar sonra mağdur duruma düşürüyorlar.

Abilerim,kardeşlerim sizce yanlış mı düşünüyorum lütfen hatam varsa söyleyin.İnsan kendi penceresinden hep kendini haklı çıkartıyor.
Ewet bi magduriyet soz konusu ki cok sasirmadim ama. Malum gunumuzde kimse stoklu calismiyor, herkes tedarikciden satis bazli siparis geciyor depo maliyetinden kacmak icin. Sonucta bu sirketin sitesi tedarikci stoklarini goremeyecegi icin boyle bir olay gerceklesebilir. @bt nin dedigi gibi urun defolu vs de cikmis olabilir.
Daha 1 hafta once benim basima daha ilginc bir olay geldi. Teyzeme Karaca dan yemek takimi almak istiyordum, modeli vitrinde sergiliyorlar, fakat stoklarinda yok !!!
Burasi TURKIYE :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: g.c.

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,543
2,717
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Türkiye şartlarında cevaplamış arkadaşlar ama bu olay Amerika'da gerçekleşse direkt olarak beğendiğin adidası sana verdiğin fiyattan verirler çözüme gidilirdi. Koca koca firmaların stoksuz çalışması son tüketiciyi zerre ilgilendirmez. Stok sorumlusundan karşılasınlar zararlarını bana ne. Benzer durum pek çok firma da yaşanıyor ve artık bizler alıştık. Ne yazık ki koyvermişlik genetiğimize işlemiş.
 

Coskun

Elit Apaçi
14 Kas 2016
82
39
970
Tokat
Marka
BMW
Sıkıntı olan durum şu hocam şikayetvar da konuyla ilgili bir sürü başlık var hep stok sorunu
 

aragorn03

Profesör
3 Ara 2017
77
125
1,060
Okurken hayretlere düştüm
Birebir yaşadım çünkü 140 TL ayakkabıydı 210 tlye kadar alın demişlerdi sonuç noldu biliyo musunuz
Alamadım.

LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

RYAN7R

Özg
Panpa
7 Eyl 2016
4,159
1
8,086
4,820
28
Ankara
Marka
Yok
Yalnız başlık tam bir ekşi sözlük başlığı olmuş ya da sikayetvar.com da olur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım