KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa.e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa.e

Panpa
2,884
26
Marka
Renault
Selam beyler lise kpss açıklandı. Sınava öylesine girmiştim aslında ygs-lys'ye hazırlanıyorum. 85.91 almışım sıralamam 21,798. Bu puanla atanır mıyım? Atanırsam hem okuyup hem çalışabilir miyim(şu an lise mezunu boştayım)? Gardiyanlık gibi gece de çalışabileceğim her gün işe gitmeyeceğim bir memurluğa atanabilir miyim? Bilenler aydınlatırsa sevinirim :D bir de forumdan girenler puanı ve sırasını yazarsa güzel olur :D

Selam beyler lise kpss açıklandı. Sınava öylesine girmiştim aslında ygs-lys'ye hazırlanıyorum. 85.91 almışım sıralamam 21,798. Bu puanla atanır mıyım? Atanırsam hem okuyup hem çalışabilir miyim(şu an lise mezunu boştayım)? Gardiyanlık gibi gece de çalışabileceğim her gün işe gitmeyeceğim bir memurluğa atanabilir miyim? Bilenler aydınlatırsa sevinirim :D bir de forumdan girenler puanı ve sırasını yazarsa güzel olur :D
İtfaiyecilik var mesela 3500 tl gibi maaş var 1 gün çalışıp 2 gün izinlisin yada memur itfaiyeci olursun 8.30 5.30

Hiç çalışmadan öylesine girdim. 77 puan alıp 227k sıralama yapmışım. Şuan üni 2. sınıfım. Hem çalışıp hem okumak için bu sonuçla bir şeyler olur mu ?

Yalnız kpss de 1 puan bile çok kişi sokuyor araya benim bi arkadaş 87 aldı 13k da diğeri 86 aldı 21k da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...