eyvallah kardeşim sağolEline sağlık Koray abi.
-Bereketli Pirinç-
prinç sevdası onlarda genetik gibi teşekkürlerEline sağlık abi. Japonlar da ne pirinç seviyormuş![]()
Ford un kelime anlamini bilmem ama, amerikalilarin taktigi lakap: FIX OR REPAIR DAILY. Malum orda servis cok pahali oldugu icin insanlar uzun yillar japon arabalarina, ozellikle toyota ya yonlenmisti (pardon bereketli pirinc mi demeliydim @bedirhan. ) taki VW (halkin arabasi @gtepro ) piyasayi ele gecirene kadar.Ford nerde![]()
Müdürüm herkesin malumu rahmetlinin soyadından geliyor. Derin araştırmalarım sonucu şöyle bir bulguya ulaştımFord nerde![]()
demek ki ben de adini Kurucusunun soyadiyla birlikte yaristiklari tepeden alan arac görünümlü gecide biniyormusumAbi fordun anlamı geçit demek hatta oxford kelimesinde ki ox öküz fordda geçit anlamında yani öküz geçidi manasına geliyor![]()
Muhalefet olmak gibi olmasin ama baya A ile bitmeyen var (Yeni ve yakin gecmisten: Adam, Karl, Combo, Movano birkac tanesi), yine de guzel bir bilgi, tesekkurler...Doğrudan ismin anlamını bilmiyorum ama bütün opel modellerinin adı 'A' harfi ile biter, yunan mitolojisinde gücü temsil eden harftir.