Kullanıcı Adı Değişikliği Hk.

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,061
3
15,313
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Değerli üyelerimiz,

2 Ağustos 2021 tarihi itibari ile kullanıcı adı değişikliğini başlatmış bulunuyoruz. Geçen seferkine kıyasla, bu sefer kullanıcı adı değişikliğini süreli tutmayıp, her daim açık tutacağız.

Kullanıcı adınızı siz sistemden değiştireceksiniz, bize onay düşecek. Forum Kuralları'na aykırı olmayan kullanıcı adlarını biz onayladıktan sonra kullanıcı adınız değişecek ve eski kullanıcı adınız 60 gün süreyle yeni kullanıcı adınızın bir bölümünde gözükecek.

Kullanıcı adınızı 2 yılda bir değiştirebileceksiniz. Bu, aynı zamanda kayıt olalı 2 yıl olmamış kişilerin kullanıcı adı değiştiremeyeceği anlamına geliyor.

Kullanıcı adınızı değiştirmeniz durumunda, bu değişiklik sadece forum tarafında olup, ana sayfa portalımızdaki kullanıcı adınız değişmeyecektir. Ana sayfa portalına eski kullanıcı adınız veya e-postanız ile girebilirsiniz.

Nasıl değiştiririm?

--> Sağ üstte yer alan profil isminize bastıktan sonra, "Kişisel Detaylar" seçeneğini seçin. Veya direkt o sayfaya gitmek için buraya tıklayın.

--> Kullanıcı adınızın yanında yer alan "Değiştir" düğmesine basın. Eğer değişiklik yapma imkanınız yoksa, ne zaman değiştirebileceğinize dair bilgi burada görüntülenecektir.

--> Karşınıza çıkan pencerede istediğiniz kullanıcı adını ve değiştirme sebebini giriniz. Değiştirme sebebini girmek zorunda değilsiniz ancak red edileceğini düşündüğünüz bir kullanıcı adı giriyorsanız, bizi ikna etmek için bir şeyler yazabilirsiniz. Ardından "Kaydet" düğmesine basınız.

--> Talebiniz biz moderatörlerin önüne düşecektir. Forum Kuralları'na aykırı bir durum söz konusu değilse, değişiklik en kısa sürede gerçekleştirilecektir.

Eski kullanıcı adınız 60 gün süreyle isminizin yanında bulunan ufak bir ikon aracılığı ile diğer üyelerimiz tarafından görüntülenebilir. Bunun süre geçmeden kaldırılması mümkün değildir. Üyelerimizin yabancılık çekmemesi ve adapte olabilmesi için tasarlanmıştır.

Her zaman olduğu gibi, problem yaşamanız veya sorularınızın olması durumunda yönetim ekibine bir özel mesaj kadar uzaktasınız.

Sevgiler,
Berkin
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım