LG G4 KULLANAN VAR MI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklasik 1 yildir kullaniyorum.hepsiburada dan 1230 tl ye almistim.cok hor kullanan biriyim.daha onceki telefonlarim g2,g3 ve su an g4 .lg fanatigi gibi bisey oldum. :)

Hicbirinde en ufak sorun yasamadim
(Isinma,batarya veya sebeke ile ilgili)

Forumlara fazla takilmayin .kullanmayanlar ordan burdan duyup kötülüyor.verdiginiz paranin hakkini sonuna kadar verir lg..ayrica ayni fiyat araliginda xiaomi mi5 te var tavsiye ederim
Sizinkinin Kodunu söyler misiniz ?

17 aydır g4 kullanıyorum.Anakart sorunu gerçekten kronik (2015 üretimlerinde) ama Lg turkiye garantili alırsanız bekletmek haricinde sıkıntı yaşatmıyorlar.Benim cihazımı kapalı kutu değişim yaptılar hiç ikiletmeden.Ailemde 2 tane daha var H815 versiyonu hiç affetmiyor (o anakart çökecek) :) H818 versiyonunda ise çok şükür hiçbir problem yaşamadık.
Bunlardan farklı olarak herkesce malum olan ısınma problemi özellikle grafik kasan oyunlarda tek handikapı..

One Plus 3 Türkiyede yok Xiaomi nin de sar değeri yüksek onuda konuşmalarda kulaklık takıp akşam odanın en ucuna veya odanın dışına koyup çözmeyi düşünüyorum

Hocam xiomi ve one plusa bulaşmayın derim bu telefonları önerenler hiç kullanmamış sadece özelliklerine bakanlardır apple sony lg samsung htc den şaşmayın

One Plus 3 Türkiyede yok Xiaomi nin de sar değeri yüksek onuda konuşmalarda kulaklık takıp akşam odanın en ucuna veya odanın dışına koyup çözmeyi düşünüyorum
One plus 3 sahibindende bulabilirsiniz sar değeri olarak 2.00 sınır diye biliyorum ama bence 1.00 üstü almayın

Hocam xiomi ve one plusa bulaşmayın derim bu telefonları önerenler hiç kullanmamış sadece özelliklerine bakanlardır apple sony lg samsung htc den şaşmayın
Nerden biliyorsun kullanmadiğini insanlarin ? Donanım bence en önemli nokta. Görsellik daha sonra gelir bence.

Teknik Özellik bakımından zaten snapdragon ve adreno kullanıyor htc samsung vs. firmalarda bunları kullanıyor bence tek sorun sar değeri ve tamir olabilir diye düşünüyorum

Teknik Özellik bakımından zaten snapdragon ve adreno kullanıyor htc samsung vs. firmalarda bunları kullanıyor bence tek sorun sar değeri ve tamir olabilir diye düşünüyorum
Eniştemin Meizu telefonu var. Kap bakıyorduk. Gittiğimiz telefoncular one diye cevap veriyor :D Sonuç internetten aldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...